Ana Otvoș, poza pe care a făcut-o publică abia după finala Exatlon: "Îmi face pielea de găină"

Ana Otvoș, fosta concurentă de la Exatlon, a făcut publică o imagine despre care spune că îi face pielea de găină.

E. V., marți 18 decembrie 2018 , 12:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

De imaginea pe care a postat-o Ana se leagă multe amintiri, multe momente în care și-a dorit să cedeze, dar a mers mai departe și a continuat lupta în tabăra Războinicilor până în ultima clipă.

 

Ana Otvoș, poza pe care a făcut-o publică abia după finala Exatlon

Ana Otvoș spune despre medalia pe care o poartă în imaginea pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook că este a patra pe care a primit-o și a muncit foarte mult ca s-o obțină." O poza care îmi face pielea de găină. A patra medalie a mea pentru care am muncit foarte mult", a scris Ana Otvos în dreptul pozei pe care a postat-o pe pagina unui site de socializare.

Ana Otvoș, poza pe care a făcut-o publică abia după finala Exatlon

Cine este Ana

a devenit cunoscută după participarea în emisiunea fenomen Exatlon. S-a născut în Târgoviște și face sport încă din copilărie. S-a perfecționat în lupte libere, iar în prezent se dedică fitness-ului.
Lucrează ca și antrenor de aerobic și kangoo jumps.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si