Anamaria Prodan s-a asociat în afaceri cu un mason celebru! Adrian Thiess a fost consilierul lui Ion Iliescu!

Nu mai e un secret că Anamaria Prodan s-a asociat în afaceri cu un mason celebru.

Matei Vaihan, vineri 26 aprilie 2019 , 12:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că Anamaria Prodan s-a asociat în afaceri cu un mason celebru. „Impresarul Anamaria Prodan și omul de afaceri Adrian Thiess s-au asociat într-o firmă care se numește "Prodan Thiess Sports Management", o societate nu de impresariat sportiv, ci de organizare a unor evenimente grandioase, conform spuselor celor doi”, a dezvăluit Gazeta sporturilor. (vezi cât de periculoasă este boala de care suferă Ion Iliescu)

Citeste si: Anamaria Prodan, declarații despre divorț. Cum ar împărți averea cei doi soți

Anamaria Prodan s-a asociat în afaceri cu un mason celebru. Despre Adrian Thiess s-a scris că e „agent Mossad” şi „spion”  

„Omul de afaceri Adrian Thiess este un personaj controversat despre care s-a scris în ultimii 10 ani că este „agent Mossad”, „spion” și aranjor de jocuri oculte în lumea politică din România. Oficial, Thiess este mason, a fost consilierul lui Ion Iliescu și a condus mai multe campanii electorale, printre care cea a lui Sorin Oprescu.”, a mai relatat gsp.ro.

Anamaria Prodan s-a asociat în afaceri cu un mason celebru. Adrian Thiess a organizat vizita președintele grupului Bilderberg 

De curând, Anamaria Prodan s-a asociat în afaceri cu un mason celebru. “În 2015, Thiess a organizat vizita în România a vicecontelui Etienne Davignon, președintele grupului Bilderberg, o organizație învăluită în mister și care e formată din cei mai puternici oameni ai planetei”, s-a mai scris despre noul partener de afaceri al Anamariei Prodan.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si