Andreea Zaragiu și Andreea Arsine, meci dramatic la Exatlon! Cine a câștigat duelul

Andreea Zaragiu și Andreea Arsine, meci dramatic la Exatlon! Cine a câștigat duelul în această seară, după ce Faimoșii au pierdut meciul de protecție.

Author: Cristina Dobre luni 22 aprilie 2019 , 08:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

După ce Faimoșii au pierdut în fața Războinicilor, două concurente de la Faimoși au intrat la duel. Doar una dintre ele poate merge mai departe.
A fost un joc dramatic, iar la final, Andreea Arsine a ieșit din nou învingătoare.

Andreea Zaragiu este cea care trebuie să părăsească în această seară concursul, după un parcurs bun.

Vestea că intră la duel nu a fost prea bine primită de către Andreea Zaragiu. Nominalizarea Andreei Zaragiu a creat ample discuții în casa Faimoșilor.

Din punctul meu de vedere este că pe următorul loc ar veni Andreea Zaragiu, cu diferența aia foarte mică de puncte. Și după aia sunteți voi doua, Kiki și Cătălina. Dacă voi sunteți de acord bine, dacă nu, iarăși bine”, a spus Ion Surdu, cel care are și cele mai bune procentaje din echipă în această săptămână.

„Din punctul meu de vedere, dacă s-a mers de la bun inceput și așa s-a stabilit, că se merge pe parte sportivă, sunt de părere că așa ar trebui să facem până în ultima clipă.

Mai ales că momentul de față este foarte important. Dacă suntem fair play, trebuie să fim fair play până la capăt. Părerea mea. Dacă sunteți de acord bine, dacă nu, atunci mă supun și asta este. Mă simt ca și cum mi s-a pus pistolul la tâmplă că am avut o perioadă proastă”, a spus Andreea Zaragiu dezamăgită de vestea că a fost propusă.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si