Anghel Iordănescu îşi scoate la vânzare hotelul din Predeal! Fostul antrenor al echipei naţionale cere peste 3,5 milioane de euro!

Anghel Iordănescu îşi scoate la vânzare hotelul din Predeal, pe care a vrut să îl închirieze în acest an.

Matei Vaihan, miercuri 20 noiembrie 2019 , 09:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Anghel Iordănescu îşi scoate la vânzare hotelul din Predeal, aşa cum relatează presa economică. „Complexul Belvedere din Predeal, denumit inițial Cioplea, pe care fostul selecționer al naționalei de fotbal a României Anghel Iordănescu îl deține împreună cu un asociat sirian, este pregătit să fie scos la vânzare, la un preț de minimum 3,65 milioane euro. Decizia de vânzare va fi la sfârșitul acestui an, după ce fostul antrenor a cerut în urmă cu două luni, un audit pe ultimii 12 ani.”, a relatat profit.ro. (vezi ce pensie încasează Anghel Iordănescu)

Citeste si: ”Regele” Iordănescu: 1.000.000 lei depozitați în bancă și 100.000 mp de teren în Ilfov! Averea uriașă a fostului selecționer

Anghel Iordănescu îşi scoate la vânzare hotelul din Predeal. Stabilimetul are 135 de camere

„Intenția este ca hotelul să fie vândut în primul semestru al anului viitor. La începutul anului, Profit.ro a anunțat că Anghel Iordănescu se pregătește să scoată din nou hotelul la închiriere. Surse din piața de turism au arătat atunci că Iordănescu nu exclude nici posibilitatea de a vinde hotelul. Hotelul Belvedere, clasificat la 3 stele, are 135 de camere distribuite pe șapte etaje, plus parter, un restaurant cu 220 de locuri, o sală de conferințe multifuncțională cu 130 de locuri, alte astfel de spații cu o capacitate cuprinsă între 18 și 70 de locuri, precum și un centru SPA. Clădirea are o suprafață construită de 9.937 metri pătrați, cu un teren de 3.088 metri pătrați și o suprafață liberă de 4.670 metri pătrați.”, a mai scris profit.ro.

Anghel Iordănescu îşi scoate la vânzare hotelul din Predeal. Îl închiria cu 12.500 euro pe lună

La începutul anului, site-ul relatase despre intenţia lui Iordănescu de a închiria hotelul: “La acest moment, hotelul este administrat, ca Locatar, de o firmă în baza unui contract încheiat în urmă cu 6 ani. Acum, conform datelor analizate de Profit.ro, Iordănescu va scoate din nou hotelul pe piață spre închiriere, din luna martie, cu un contract pe încă 6 ani, pentru minimum 12.500 de euro pe lună, plus TVA, valoare care va fi majorată cu 2% în fiecare an. Tot prin contract, chiriașul va fi obligat să investească în hotel, în primii trei ani de operare, minimum 165.000 de euro plus TVA. Tot chiriașul va fi obligat să  transfere în contul proprietarului, cu titlul de garanție, echivalentul a trei chirii lunare

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si