ANPC a anunțat, vineri 1 aprilie 2022, că în urma controlului efectuat joi, în data de 31 martie 2022 în parcurile Plumbuița, Tei şi Motodrom din Sectorul 2 au fost finalizate măsurile de sancţionare pentru neregulile identificate.

Citeste si: Scandal dramatic în sistemul medical. O femeie a devenit director al Spitalului de Urgență din Baia Mare cu diploma falsificată 

”ADP sector 2 s-a angajat ca până luni, 4 aprilie, să remedieze toate deficienţele pe care comisarii noştri le-au găsit, din păcate, în cele trei parcuri verificate.

Voi urmări cu maximă atenţie, alături de colegii comisari modul în care acest angajament va fi dus la îndeplinire, pentru ca, începând de săptămâna viitoare, cei mai mici consumatori, din această zonă a Capitalei, să se poată bucura de spaţiile de joacă îngrijite şi atent amenajate, adică aduse la conformitate, pe care le merită”, a transmis vineri Mihai Culeafă, vicepreşedintele Autoritatății Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

Care sunt neregulile pentru care a fost amendat ADP Sector 2

Prin urmare, după controalele efectuate joi, ADP Sector 2 a fost sancționat contravențional cu suma de 30.000 lei. De asemenea, locurile de joacă vor rămâne închise temporar până la remedierea deficienţelor.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal mortal la o primărie! Un edil din Brașov a fost ucis în bătaie de un consilier local. Cearta a pornit în timpul unei petreceri

Principalele deficienţe identificate de comisari care au efectuat controalele au fost:

  • bucăţi de tartan de pe paviment peticit sau lipsă pe alocuri
  • utilizarea unor tobogane metalice şi aparate de joacă cu porţiuni deteriorate
  • cu componente exfoliate sau ruginite
  • lipsa manşoanelor de protectie din cauciuc la lanţurile leagănelor.

Citeste si: Vremea nefavorabilă din Capitală a cauzat amânarea mai multor zboruri. Un avion a fost nevoit să anuleze aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă

Mai mult, echipele de verificare au mai constatat că aproximativ toate băncile din parcuri și spațiile verzi ale acestora aveau vopseaua exfoliată. De asemenea, comisarii au sesizat că nu există o informare scrisă pentru public în zona de fitness.

Citeste si: Criză de angajați pe litoral. Sunt aduși oameni din Asia și Ucraina pentru a putea ocupa locurile libere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si