Conform sursei citate, în zona Poiana Vadului, în urma afectării a 16 posturi de transformare, 773 de utilizatori au rămas luni fără energie electrică. „Sunt prezente 2 formaţii pe teren pentru remedierea defecţiunilor, în momentul de faţă nefiind alimentaţi 290 utilizatori”, a precizat Instituţia Prefectului.

Citeste si: VIDEO- Meteorologii au emis cod roșu de viscol pentru aceasta seară. Care sunt zonele vizate

2.000 de utilizatori ai rețelei de energie electrică din Abrud sunt afectați din cauza viscolului

O altă avarie, produsă în zona oraşului Abrud, a afectat circa 2.000 de utilizatori. „Au fost finalizate manevrele de izolare a defecţiunii şi, implicit, de alimentare a tuturor consumatorilor din această zonă”, a menționat sursa citată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Reprezentanţii Prefecturii au mai arătat că circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă pe DN 67C- Transalpina, DN 74, DN 74 A şi DN 75, potrivit Agerpres.

„Având în vedere că în momentul de faţă este în vigoare un Cod portocaliu de fenomene meteorologice- intensificări puternice ale vântului, viscol şi vizibilitate foarte redusă, pentru partea de munte a judeţului Alba, echipele DRDP Cluj- Secţia Drumuri Naţionale Alba acţionează cu toate utilajele din dotare pe DN 67C- Transalpina, DN 74, DN 74 A şi DN 75, pentru deszăpezirea acestor sectoare de drum.

Circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă.(...) În funcţie de evoluţia situaţiei, toate instituţiile cu rol în gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de fenomenele meteorologice sunt pregătite să intervină în cel mai scurt timp”, a adăugat sursa menționată.

Citeste si: Caz revoltător la Botoșani: Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost găsit decedat într-o fântână. Victima fusese agresată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si