Mai multe imagini au apărut pe rețelele de socializare cu soldații ruși care s-au filmat cu sticle de alcool chiar lângă un sistem mobil de rachete antitanc. 

Citeste si: Război Rusia-Ucraina ZIUA 112. Lupte violente în Donbas. Zelenski: „Rezultatul bătăliei pentru Donbas va determina cursul războiului”

Mai mulți soldați ruși s-au filmat cum se cinsteau cu câteva sticle de alcool

Soldații ruși s-au filmat în timp ce au luat o pauză de la război. Pe lângă mâncare, soldații ruși s-au filmat cum împărțeau și o sticlă de alcool.

Citeste si: NATO va furniza Ucrainei armament greu modern, anunțul a fost făcut de Stoltenberg. Care sunt cerințele președintelui Zelenski

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Același soldat a fost filmat în timp ce avea o altă stică și în buzunar.

Pentru a face față războiului, rușii au recurs la droguri și alcool

„Oamenii noștri se confruntă cu foamete și frig”, afirmă unul dintre ei. „Pentru o perioadă semnificativă am rămas fără susținere materială, medicală sau hrană”, adaugă el.

Citeste si: Scenariu de groază: Şapte cadavre ale unor civili executaţi cu un glonţ în cap au fost găsite într-o groapă comună la Miroţke. Unii erau legați de mâini și de picioare

Soldații acuză că „dată fiind prezența noastră continuă și faptul că printre noi se află persoane cu afecțiuni medicale cronice, persoane cu probleme mentale, numeroase întrebări care se pun sunt ignorate de superiorii de la comandament”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si