Duminică, în intervalul orar menționat mai sus, Kanal D a fost lider de piață, înregistrând 6.4 puncte de rating și 15,4% cota de piață, pe targetul Național.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Cancerul corupției din spitalele din România

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Grupajul informativ Kanal D de la ora 18:00 a fost urmărit de o medie de 1.121.000 de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. În minutul de aur, atins la 18:33, aproape 1.3 milioane (1.292.000) de români erau cu ochii pe Știrile Kanal D.

Citește și: “Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului din întreaga țară și de la orașe

Grupajele informative ale Kanal D le prezintă telespectatorilor Kanal D informația relevantă și cele mai importante subiecte de pe agenda publică. O echipă dedicată de reporteri acoperă cele mai de impact evenimente din diferite zone ale ţării, aducând celor din faţa micilor ecrane, cu profesionalism, ştirile care contează cu adevărat. Nu pierdeți Știrile Kanal D, de luni până vineri, de la 9:00, 12:00 și 19:00, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12:00 și 18:00. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si