Tragedie într-o localitate din Mehedinți chiar în a doua zi de Paște! Un bărbat a decedat, după ce a fost lovit de două mașini care circulau în sensuri opuse, informează Antena 3 CNN.

Totul a avut loc pe DN6, în localitatea mehedințeană Tâmna.

Cum a avut loc accidentul teribil?

Înainte de a traversa, pietonul nu s-ar fi asigurat dacă vin mașini, așadar a fost acroșat de un autoturism care circula spre Drobeta Turnu Severin, iar apoi de unul care mergea spre Craiova.

Mort accident Mehedinți

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.m

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Cine era Cristi, polițistul de la Acțiuni Speciale care a pierit fulgerător pe faleza din Galați. "Un om minunat, un sportiv desăvârşit, a plecat astăzi dintre noi"

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Din păcate, medicii nu l-au mai putut salva pe bărbat, care și-a dat ultima suflare la scurt timp după accident. Deși el nu avea acte de identitate la el, oamenii legii au aflat mai apoi că acesta muncea cu ziua în comuna Tâmna, mai scrie sursa citată mai sus.

Tot în Mehedinți, la finalul lunii trecute, o tânără de doar 19 ani a decedat pe raza localităţii Ciochiuţa, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi.

Cel mai probabil ea a pierdut controlul volanului, a intrat pe pe contrasens şi a fost lovită în plin de un TIR care circula regulamentar, potrivit Digi24.

Un bărbat a sfârșit sub ochii soției, în Caraş-Severin

Un alt accident teribil a avut loc luni, 6 mai, pe DN6 în Caraş-Severin, în localitatea Sadova Veche. Acesta s-a sfârșit tragic pentru un bărbat de 52 de ani, după ce maşina în care se afla a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului, conform Observator.

Acesta era pasager pe locul din dreapta.

Din fericire, atât soția lui, în vârstă de 50 de ani, cât și copilul lor au reușit să iasă la timp din mașină, însă bărbatul a rămas captiv printre fiarele contorsionate ale mașinii, fără semne de viață.

Mort accident Mehedinți

Imagine reprezentativă pentru un accident.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Explozie urmată de incendiu în Iași. Peste 15 persoane au fost evacuate

Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă polițiștii fac acum mai multe cercetări în acest caz pentru a afla ce s-a întâmplat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si