Avem dovada că Faimosul Silviu Nicolae chiar a fost accidentat la Exatlon!

Acuzat în repetate rânduri de Giani Kiriţă că ar fi tras ”chiulul” de pe traseele de la Exatlon din cauza că mima o accidentare la umăr, Faimosul Silviu Nicolae a adus dovada că, de fapt, el chiar a avut de suferit.

Radu C. Munteanu, joi 27 decembrie 2018 , 19:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Scandalul dintre Giani Kiriţă şi Faimosul Silviu Nicolae a fost, cu siguranţă, unul dintre cele mai tensionate momente de la Exatlon, cei doi bălăcărindu-se şi în emisiune, şi după, ca la uşa cortului, acuzându-se reciproc de toate relele posibile.

Una dintre acuzaţiile aduse de Giani Kiriţă (dar şi de unii dintre Războinici) era legată de starea de sănătate a lui Silviu Nicolae.

Mai exact, Faimosul susţinea că are dureri cumplite în zona umărului, motiv pentru care a evitat, în câteva rânduri, să intre pe traseu. Şi, deşi nimeni nu îl prea credea, Faimosul a decis să facă publică dovada conform căreia umărul lui a avut enorm de suferit.


Astfel, întors în România după scurta lui aventură în Republica Dominicană, Faimosul a mers la o clinică privată pentru un set complet de analize. Iar printre analizele pe care le-a făcut a fost şi un RMN în zona umărului, iar rezultatul este unul de natură să îl îngrijoreze pe Silviu, medicii constatând că fostul concurent de la Exatlon are un edem în zona claviculei şi în zona articulaţiei umărului, precum şi o ruptură parţială a ligamentului motiv pentru care, acum, Faimosul trebuie să urmeze un tratament destul de strict şi să facă kinetoterapie şi recuperare medicală pentru ca situaţia lui să nu se înrăutăţească.

Giani Kiriţă l-a făcut praf pe Faimosul Silviu Nicolae: ”A stat ca o lepră”

"Cele mai mari probleme le-am avut cu acest Silviu. El a fost un exemplu de "AŞA NU". El a avut şansa asta să vină acolo. Din prima zi când l-am văzut pe traseu, mi-am dat seama că nu o să facă nimic. După 20 de meciuri în care a adus 1 punct, era normal să ma iau de el.

El avea nişte probleme mult mai ample. Tu când pleci de la Exatlon şi spui că te-a părăsit nevasta, ai greşit emisiunea. Minte, minte foarte mult. Era inert, a stat ca o lepră pe acolo. Eu i-am oferit totul. El nu a avut bunul simţ să recunoască faptul că e slab. Într-o lună de zile a adus două puncte. Eu nu am greşit cu nimic. Le-am făcut tot tacâmul. Le-am arătat tot ce trebuie să facă.
Mai mult de atât nu aveam ce să le fac. Mai mult nu au putut. Nu aveam ce să le fac mai mult. Eu am vorbit cu fiecare individual. Mie nu îmi place să fiu umilit. Lumea nu trebuie să te vadă umilit. Eu nu puteam să doar noaptea de nervi. Noi le spuneam ce trebuie să facă. Antrenorul era cel mai mare ajutor. A fost un mare avantaj. Singurul lucru de care mă bucur este că a plecat băiatul asta
", a spus Giani Kiriţă la FanArena.

”A venit acolo doar să facă scandal şi nimic altceva. Încearcă să se scoată, dar cred că nu înţelege că oamenii de acasă au văzut ce fel de om este şi nu cred că mai are rost să spun ce caracter are acest Kirita. Nu ştiam că el este "Dumnezeu" şi noi ceilalţi suntem "fraieri", să lăsăm capul jos şi să înghiţim toate jignirile aduse de acest om. Nu am să îl jignesc aşa cum a făcut-o el, pentru că acest om nu merită nici măcar să fie jignit”, a spus Silviu Nicolae, în replică la cele spuse de Giani Kiriţă.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si