Conflict de proporţii, la Exatlon! De ce a degenerat situaţia dintre Giani Kiriţă şi Doru Meseşan!

Momente extrem de tensionate în ediţia Exatlon din 30 noiembrie. Giani Kiriţă se împinge violent cu Doru Meseşan.

M.C.B., sâmbătă 01 decembrie 2018 , 16:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Momente de tensiune maximă au avut loc în ediţia din 30 noiembrie, între Doru Meseşan şi Giani Kiriţă. După un joc extrem de tensionat, la limită, s-a ajuns la ştafetă, în game-ul pentru eliminare. După ce Războinicii au reuşit să câştige punctul final, Doru Meseşan s-a dezlănţuit în faţa Faimoşilor. 

În acel moment Giani Kiriţă a venit spre Războinic şi l-a împins, iar Doru i-a răspuns în consecinţă.

De aici a pornit un întreg moment plin de furie, între Războinici şi Faimoşi. S-au aruncat vorbe grele, iar Războinicul era pe cale să cedeze în faţa atacului lui Giani,d ar colegii i-au fost aproape.

De la ce pornit de fapt reacţia lui Doru? Ei bine, Războinicul a motivat ieşirea nervoasă pe care a avut-o. Doru s-a enervat după ce a văzut ce se întâmpla pe margine, atunci când Giani i-a impins pe Ionuţ şi pe Ana Otvoş, lovind-o destul de tare pe Războinică. 

Giani şi-a motivat gestul, spunând că cei doi ar fi stat prea aproape de steagul pe care Cristina Nedelcu trebuia să-l ridice în timpul ştafetei. 

Internauţii au luat foc şi au pornit o întreagă polemică pe reţelele de socializare. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si