Exatlon 6 decembrie. Giani Kiriţă o învinovăţeşte pe Mădălina Predoi după ce au ajuns din nou la baracă! A avut numai reproşuri: „Nu a reuşit să se adapteze”

Giani Kiriţă a pus responsabilitatea înfrângerii pe umerii Mădălinei Predoi după ce Faimoasa nu a reuşit să puncteze din cauza finalului.

vineri 07 decembrie 2018 , 08:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Jocul pentru vilă s-a terminat cu scorul de 10 la 7 în favoarea Războinicilor, iar Faimoşii s-au întors supăraţi la baracă. Dacă până acum băieţii din echipă erau puşi la zid pentru că fetele aduceau cele mai multe puncte, de această dat rorlurile s-au inversat. Mădălina Predoi a fost aspru criticată de Giani Kirişă, care a pus responsabilitatea acestei înfrângeri pe umerii ei, reproşându-i de mai multe ori că dacă ea şi-ar fi făcut treaba, ar fi ajuns cu toţii la vilă.
Faimoasa a recunoscut că, deşi pe traseu a dat tot, aşa cum îi promisese Cristinei Nedelcu, finalul i-a dat mari bătăi de cap.

„Recunosc că am avut noroc cu Giani la început pentru că nu eram în apele mele după ce am plâns ieri toată ziua, nu reuşeam să mă reculeg. M-am gândit tot timpul la Cristina. Pe traseu am alergat cât am putut şi mă ridic la orice mic obstacol, dar acest final mi-a dat de furcă, nu am putut să îl înţele. Chiar îmi pare rău, dar promit că mă remontez pentru ei, pentru echipă şi pentru Cristina”, a spus Mădălina Predoi cu părere de rău, asumânu-şi şi ea vina pentru pierderea jocului pentru vilă. 

 
 
„Chiar analizam meciul şi băieâii au fost la cea mai mare înălţime. Din păcate Mădălina nu a reuşit să se adapteze cu finalul, probabil că dacă reuşea astăzi stăteam pe plajă în vilă.
Dar, da, e frumos Exatlon”
, a spus Giani Kiriţă mândru de evoluţia băieţilor. 
 
 
 

Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce avere are Cozmin Gușă? Politicianul a acumulat un capital impresionant Ce avere are Cozmin Gușă? Politicianul a acumulat un capital impresionant
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa medicilor. DE CE MOR pacienții COVID? Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa medicilor. DE CE MOR pacienții COVID?
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
infoactual.ro
Premiile BAFTA 2021. Cele mai importante nume în industria britanică de film Premiile BAFTA 2021. Cele mai importante nume în industria britanică de film
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si