Staţia meteo Miercurea Ciuc a înregistrat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, minus 23 de grade, cea mai scăzută temperatură înregistrată în țară, în această perioadă.

Este ger și la Joseni, cu minus 21 de grade și la Târgu Secuiesc, cu minus 20 de grade.

Meteorologii anunță ger în toată țara, iar temperaturile vor fi foarte scăzute până la -22 de grade

"Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane, îndeosebi din estul Transilvaniei, sub -20 de grade”, se arată în informarea ANM.

Duminică, 17 ianuarie 2021, temperaturile minime vor fi între- 12°C și -16°C, iar cele maxime vor ajunge la -3 grade, fiind unele negative. Ne vom confrunta și cu ghețușul, care apare din cauza temperaturilor foarte scăzute.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Alte temperaturi scăzute înregistrate duminică dimineaţă sunt minus 16 grade la Vârful Iezer, din Munţii Pietrosul Rodnei, și tot minus 16 grade în Bacău.

În Vaslui temperatura a coborât la minus 14 grade, iar în Focșani la minus 13 grade.

În București se vor înregistra -6°C pe timp de noapte, iar pe timp de zi -3°C. Vântul va bate cu 8km/h, iar șansele pentru precipitații sunt de 0%.

Citeste si: VIDEO- Ger năprasnic peste România

În acest weekend, toată țara este sub atenționare meteo de ger. ANM a anunțat vreme deosebit de rece și ger pe parcursul nopților și al dimineților

T emperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane, îndeosebi din estul Transilvaniei, sub -20 de grade. Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -10 și 0 grade.

Informarea meteorologică este valabilă până miercuri la ora 10.00.

Citeste si: VIDEO- Ger cumplit peste Europa. Rusia, cele mai scăzute temperaturi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si