Bărbatul în fața căruia au stat 5 polițiști în poziție de drepți și-a luat mașină de fițe! Cătălin Geolgău a dat o tură pe străzile din Milano! FOTO

Cătălin Geolgău, bărbatul care a sfidat pandemia de coronavirus, o duce bine în Italia, țara în care locuiește de ani buni.

Matei Vaihan, joi 01 octombrie 2020 , 19:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cătălin Geolgău e stabilit la Milano, oraș pe care l-a părăsit în martie, atunci când pandemia de coronavirus a făcut ravagii în Italia. Ajuns în țară, la Ploiești, Geolgău nu a stat în izolare la domiciliu, așa cum era obligatoriu, lucru relatat de ziarul local, Observatorul de Prahova. Scos din minți că a fost dat în vileag, Cătălin Geolgău s-a dus la sediul redacției pentru a le cere explicații jurnaliștilor.

Cătălin Geolgău
Cătălin Geolgău, fotografiat în timp ce discuta cu cei 5 polițiști

El i-a amenințat, iar ziariștii au chemat Poliția. La fața locului s-a deplasat o echipă de 5 agenți de poliție. Aceștia au discutat cu Geolgău într-o parcare din fața redacției ziarului, iar jurnaliștii au fotografiat momentul în care cei 5 stăteau în poziție de drepți în fața lui Geolgău, parcă și ei intimidați de amenințările lui.

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți 5 polițiști, se laudă că angajații DSP l-au oprit pe stradă să facă poze cu el! Un bărbat în combinezon medical și-a făcut selfie cu Cătălin Geolgău! FOTO

Citeste si: Fiul lui Emi Pian și-a tatuat chipul tatălui său pe braț! Gabriel a scris pe mână un mesaj în engleză și altul în limba țigănească!

Citeste si: Vărul lui Emi Pian a fost rupt cu bătaia în Anglia, de alți interlopi din România! Anaser Duduianu e la spital, sub paza Poliţiei!

Cătălin Geolgău
Cătălin Geolgău s-a lăudat cu noua sa mașină

Cătălin Geolgău și-a deschis frizerie la Milano

Geolgău a revenit în august în Italia, după ce a participat la înmormîntarea lui Emi Pian. El are planuri mari, deschizând de curând o frizerie la Milano. “Care cunoașteti doi frizeri buni, am și eu nevoie de doi băieți pentru Italia, le ofer cazare, salariu convenabil”, a spus Geolgău pe pagina sa de facebook.

Dovada că Geolgău o duce excelent este aceea că, acum câteva zile, și-a cumpărat un Mercedes, un model care costă aproximativ 50.000 de euro. Mândru de achiziția sa,  Geolgău a postat pe TikTok un scurt video în care e filmat la volanul mașinii. Apoi, Geolgău a tras o tură pe străzile din Milano cu noul său bolid.

Cătălin Geolgău
Cătălin Geolgău, pozat la volanul noului său Mercedes


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si