Băsescu, despre candidatura lui Dăncilă la prezidențiale: ”E din categoria coc, e mămăiţă”

Fostul preşedinte Traian Băsescu crede că PSD nu va intra în turul doi al alegerilor prezidenţiale având candidat pe Eugen Teodorovici sau pe Viorica Dăncilă deoarece pleacă de la procente foarte mici. El spune că nu ar vota-o pe Dăncilă la prezidenţiale pentru că este de la PSD şi că e în contradicţie cu profilul câştigător din Europa de Est: “e din categoria coc, e mămăiţă”.

R.B., vineri 12 iulie 2019 , 11:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Traian Băsescu a declarat, joi seară, la TVR 1, că Dăncilă este un politician experimentat, care atunci când nu i se dau teme şi are temele sale este coerentă şi spune că orice politician responsabil se duce la luptă atunci când partidul i-o cere, referindu-se la faptul că Viorica Dăncilă a admis că ar putea candida la prezidenţiale dacă PSD i-ar cere acest lucru şi va fi singura soluţie.

Citeste si: Dăncilă, despre candidatura la Preşedinţie: Dacă partidul îmi va cere şi nu va exista altă soluţie, nu voi face un pas înapoi

Băsescu a mai spus că nu ar vota-o pe Dăncila la alegerile prezidenţiale şi crede că este în contradicţie cu profilul câştigător din Europa de Est. 

“Cinstit vă spun că nu aş vota-o pentru că e PSD, îmi pare rău. E în contradicţie cu profilul câştigător din Europa de Est, care au fost cele două blonde din Croaţia şi din Slovacia, amândouă 40-45 de ani, realizate profesional şi blonde. Dânsa e în altă categorie, e categoria cu coc. E mămăiţă. Cred că greşeşte. Aş fi adoptat o altă ţinută pentru că nu e atât de în vârstă…. “, a explicat fostul preşedinte.

Citeste si: Rareș Bogdan, atac devastator: "Pușlamale, amante, nepoate, pile..."

El a mai spus că Dăncilă nu este tipul de candidat care tractează partidul, ci care este susţinut de partid.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si