Bătrâna care a fost batjocorită la spitalul din Craiova s-a stins din viață. Femeia s-a chinuit pe holurile spitalului cu piciorul amputat

Familia unei pensionare în vârstă de 84 de ani din Dolj susțin că aceasta că a fost batjocorită de infirmierele de la Spitalul Județean din Craiova. După ce s-a chinuit în spital, cu piciorul amputat, femeia s-a stins din viață.

Author: Alexandra Costea vineri 25 noiembrie 2022 , 13:41

Bătrâna care a fost batjocorită la spitalul din Craiova s-a stins din viață. Femeia s-a chinuit pe holurile spitalului cu piciorul amputat

Bătrâna care a fost batjocorită la spitalul din Craiova s-a stins din viață. Femeia s-a chinuit pe holurile spitalului cu piciorul amputat

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cu toate că pacienta în vârstă de 84 de ani avea piciorul amputat, infirmierele unității mediale au lăsat-o să se chinuie, argumentând ca "nu sunt plătite să care 100 de kg".

Femeia era internată la Spitalul de Urgență Craiova. Aceasta s-a stins din viață la o zi după ce nepoata ei a vorbit public despre comportamentul inuman pe care infirmierele l-au avut față de bătrâna cu piciorul amputat.

Citește și: Un copil de 13 ani a comandat de pe internet 15 kilograme de artificii. Băiatul s-a dat de gol dintr-un motiv stupid

”Am căzut din mâinile amândurora pe ciment, credeam că fac infarct”, a declarat femeia în vârstă de 84 de ani.

Acesteia i se amputase piciorul, iar după câteva zile de la intervenția chirurgicală, pacienta era nevoită să i se facă un EKG. Din nefericire, infirmierele unității spitalicești au refuzat să o ajute pe bătrâna în vârstă de 84 de ani.

Citește și: Povestea emoționantă a Andreei, tânăra de 21 de ani care s-a trezit miraculos din comă. A mers în Iași să le mulțumească medicilor care au salvat-o

”Au încercat să o dea jos, să o pună pe un scaun. Bunica spune că ar fi scapăt-o pe jos și ele vorbeau urât doar ca să încerce să se ridice singură.

Au chemat un asistent. L-au chemat să o ridice, ele au zis că nu pot să ridice 100 de kg.

Alt șoc, au luat-o de pe targă și au aruncat-o în pat ca pe un sac de gunoi”, a declarat public nepoata pacientei.

Femeia a fost pur și simplu umilită de infirmiere

La scurt după incident, familia pensionarei în vârstă de 84 de ani a fost anunțată de ceea ce s-a întâmplat. Ulterior, nepoata femeii a depus o plângere la conducerea spitalului. Infirmierele acuzate prezintă povestea cu totul altfel.

Citește și: Un tânăr de 23 de ani din Neamț și-a parcat mașina lângă linia ferată și s-a aruncat în fața trenului

”A fost trimisă pentru a efectua un EKG. La transferul de pe căruciorul de transport pe targa pe care trebuia să facă investigația, pacienta a avut o amețeală, s-a dezechilibrat, infirmiera a reușit să o sprijine, după care a solicitat ajutor colegilor, lucru care a decurs firesc.

Nu este prima data, aceste acuzații se întâmplă și s-a întâmplat să le constat și eu personal, în diverse zone, în diverse sectoare”, a precizat dr. Stelian Mogoanță, directorul medical al unității.

Oficial, conducerea unității medicale a declarat că a fost demarată o anchetă în acest caz, dar până acum nu s-a stabilit nici cine au fost infirmierele de gardă, nici dacă pe secție era vreun brancardier și nici nu s-a verificat dacă momentul a fost sau nu surprins pe camerele de supraveghere.

Citește și: Doi soți au fost uciși pe trecerea de pietoni de o șoferiță de 32 de ani


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si