Berbeceanu, după eliberarea din funcţia de prefect al Capitalei: Am trecut cu bine peste provocări grele

Traian Berbeceanu a afirmat, după ce Guvernul a aprobat, miercuri, un proiect de hotărâre pentru eliberarea acestuia din funcţia de prefect al Capitalei, că alături de echipa din instituţie a trecut bine peste provocări grele, iar persoanele cu care a lucrat i-au arătat perseverenţă, implicare şi dăruire.

Author: Alina Raducu joi 04 martie 2021 , 16:03

Berbeceanu, după eliberarea din funcţia de prefect al Capitalei: Am trecut cu bine peste provocări grele
Berbeceanu, după eliberarea din funcţia de prefect al Capitalei: Am trecut cu bine peste provocări grele
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Premierul Florin Cîţu a transmis, miercuri, că au fost eliberaţi din funcţie 103 prefecţi şi subprefecţi şi numiţi 36 de prefecţi şi 75 de subprefecţi care vor depune jurământul joi.

Mesajul transmis de Traian Berbeceanu, după eliberarea sa din funcția de prefect al Capitalei

„Am avut bucuria să întâlnesc aici oameni deosebiţi, buni profesionişti dedicaţi instituţiei şi cetăţenilor municipiului Bucureşti. Împreună, am completat echipa cu alţi funcţionari la fel de valoroşi. Am trecut cu bine peste provocări grele, cum nu au mai fost, mi-aţi arătat implicare şi dăruire, rezistenţă şi perseverenţă.

Doar mulţumită Domniilor Voastre am performat, într-un mandat mult prea scurt pentru cât de multe şi importante proiecte am fi vrut să realizăm împreună. Bucureştenii au dreptul şi merită o administraţie onestă şi performantă, iar dumneavoastră puteţi să le-o oferiţi! Sunt onorat că v-am fost alături, vă mulţumesc că aţi fost lângă mine!”,

a scris Traian Berbeceanu, joi, pe pagina sa de Facebook.

T raian Berbeceanu a fost eliberat din funcţia de prefect al Capitalei, însă nu a fost făcută o nouă nominalizare, atribuţiile fiind preluate momentan de un subprefect, a mai declarat şeful Executivului.

USR-PLUS a anunţat marţi că îl propune pe Alin Stoica pentru funcţia de prefect al Capitalei. Acesta este liderul PLUS Sector 6.

Citeste si: Reacția mascaților după ce au descins la adresa greșită


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si