Brăila: Orașul din România în care nu este necesară purtarea măștii

Marian Dragomir, primarul PSD din Brăila, și-a exprimat public nemulțumirea cu referire la obligativitatea purtării măștilor. „Victorie! Fără mască în Brăila! Garantează cineva că dacă purtăm masca nu ne infectam?”

Andreea Bolocan, joi 15 octombrie 2020 , 14:29

braila restrictii masca de protectie
Nu este obligatorie purtarea măștii în unele zone din orașul Brăila [Sursa foto: https://www.medlife.ro/]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Edilul orașului Brăila, și-a exprimat opinia printr-o postare făcută pe Facebook începea cu următoarele cuvinte: „Victorie! Fără mască în Brăila, o poartă doar cine vrea”.  Acesta a precizat apoi faptul că va respecta legea „chiar și atunci când nu îmi convine”, dar „o să folosesc toate mijlocele legale pentru a apăra drepturile și libertățile brăilenilor și voi iniția procedura de modificare a hotărârilor și legilor abuzive”.

Primarul Brăilei nu este de acord cu deciziile autorităților

Marian Dragomir a citat hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgentă în care se arată că, în Brăila, deoarece sunt sub 3 cazuri la 1.000 de locuitori, masca trebuie purtată doar în: pieţe, târguri, zone de aşteptare (staţii de autobuz, peroane şi altele asemenea), faleza, zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje, exteriorul obiectivelor turistice, zonele pietonale comerciale, proximitatea instituţiilor de învăţământ până la o distanţă de 50 m de intrarea în perimetrul şcolii.

Nu este obligatorie purtarea măștii în unele zone din orașul Brăila 

„Când vă plimbați în Parcul Monument, Gradina Mare sau oriunde în Brăila, cu excepția locațiilor enumerate anterior, masca nu este obligatorie, dar cei care doresc o pot purta. Acum, fiecare are dreptul de a decide!!! Persoane mai temătoare spun… dar dacă nu purtăm masca o să crească cazurile. Eu îi întreb, cu tot respectul - garantează cineva că dacă purtăm masca nu ne infectam? Există un studiu oficial? Personalul D.S.P. Brăila a purtat mască, a respectat regulile… și totuși s-a infectat!!!”, a precizat primarul Brăilei.

„Unii mi-au spus - Au trecut alegerile, ești 4 ani primar… stai liniștit… nu te pune contra curentului... Am spus odată – DECÂT O VIAȚĂ SLUGĂ, MAI BINE 4 ANI VULTUR!!! Nu sunt „vultur”, este doar un proverb românesc adaptat. O să rămân mereu același om sincer și nu ma voi vinde pentru un post sau interes personal”, a mai scris acesta.

Sursa: Digi24

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si