”Bravo, ai stil!”, eliminare surprinzătoare pentru că a încălcat regulamentul!

Ilinca Vandici a anunțat descalificarea unei concurente după numai o săptămână! Cine este cea care a încălcat regulamentul?

Author: Diana Bostan duminică 12 septembrie 2021 , 15:58

Olga Verbitchi
”Bravo, ai stil!”, eliminare surprinzătoare pentru că a încălcat regulamentul![Sursa foto: catmusic.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ilinca Vandici a anunțat, încă de la începutul emisiunii, că ceea ce urmează să spună este o premieră în istoria „Bravo, ai stil! ”.

A anunțat că în Gală sunt doar opt concurente și nu nouă, așa cum ar fi trebuit.

Olga Verbitchi este descalificată

„La nici o săptămână după startul competiției Bravo, ai stil!, fac un anunț: Din cauza încălcărilor repetate a regulamentului acestei competiții, concurenta Olga Verbitchi este descalificată! ”, a spus Ilinca Vandici.

Toate concurentele rămase în competiție au fost șocate de decizie, însă se așteptau că despre Olga să fie anunțul pentru că știau de unele problemele pe care concurenta le are.

Citeste si: Bravo, ai stil! Celebrities!: Imagini în premieră cu ţinutele concurentelor

Anda Adam a cerut o a doua șansă pentru Olga

Anda Adam: "Nu putem să îi mai dăm o șansă. E mică, nu știe ce face. Nu face intenționat."

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

 "Fetelor, nu depinde de voi. Ați semnat toate un contract care are reguli concrete. Ați văzut cât este de greu. Toate depuneți eforturi uriașe pentru tot ce faceți aici și am văzut declarând asta și pe rețelele de socializare. Sunteți implicate și vă dați interesul și nu este normal și nici corect ca unele să faceți asta, iar altele deloc.", a fost răspunsul Ilincăi.

 Tânăra a  declarat că are emoții uriașe, însă speră că va impresiona toți jurații. A și recunoscut că are stilist care o ajută cu procurarea hainelor pentru că nu se pricepe, însă, iată că, prin atitudinea față de competiție, Olga a fost descalificată.

Citeste si: Se încing spiritele la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Raluca Bădulescu, șocată de apariția uneia dintre concurente: “Puiule, e nenorocire!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si