Campionatul Mondial de Skandenberg, la Constanța: Ion Oncescu se luptă astăzi pentru al șaptelea titlu de campion mondial

Campionatul Mondial de Skandenberg, la Constanța. Ion Oncescu intră azi din nou în competiție, după ce ieri a devenit campion mondial – locul 1 la categoria braț stâng -100 kg. Toate detaliile despre eveniment de la Daniel Savopol, corespondent Știrile KanalD.

Author: R.B. vineri 01 noiembrie 2019 , 09:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

UPDATE: Ion Oncescu l-a bătut pe Olimpiu Făt, în semifinală, și ajunge în marea finală!

În finală, îl va înfrunta pe turcul care i-a administrat singura înfrângere de azi. Din acest motiv, în finala, trebuie să-l învingă pe turc de doua ori ca să câștige trofeul 

Oncescu are mari șanse să ajungă în finalele de astăzi. Până acum, a pierdut o singură partidă. 

După ce ieri a devenit din nou campion, astăzi Oncescu intră în competiție pentru brațul drept. ”Îmi doresc să câștig”, a spus Oncescu înaintea începerii competiției de azi. Primele imagini din competițiile de astăzi:

 

Un sportiv rus care participa la CM pentru persoane cu dizabilități a fost luat de paramedici SMURD după ce și-a forțat la maximum brațul. 

Ion Oncescu a devenit campion mondial pentru a șasea oară, după finala de joi! El a câștigat finala de joi la categoria 100 kilograme, braț stâng. L-a învins pe Olimpiu Făt.

Sunt fericit. Cu adevărat, fericit. Azi-noapte, la ora 12, am aflat că persoana cu care trebuia să fiu în categorie a oferit locul lui Olimpiu Făt care era într-o categorie superioară. Asta însemna că am un partener pe care îl știam bine din 2001, când am avut ultimul meci cu el, acum 18 ani. L-am învins atunci. De-a lungul anilor, el a câștigat Cupa României la mâna stângă de multe ori”, a declarat Oncescu.  

Ion Oncescu este cel mai titrat luptător de skandenberg român. El are în palmares 6 titluri mondiale și două europene.

De asemenea, anul trecut, el a participat și la show-ul  Exatlon, difuzat de Kanal D, acolo unde a intrat în competiție în echipa Faimoșilor.

Citeste si: Campionatul Mondial de Skandenberg, la Constanța: Ion Oncescu se luptă astăzi pentru al șaptelea titlu de campion mondial

Întreaga competiție de la Constanța este organizată de Asociația Română de Skandenberg „Braț de Fier” și „World Armwrestling Federation WAF’’, este finanțată de Primăria Municipiului Constanța și se desfățoară la Pavilionul Expozițional.

La turneu participă peste 1.200 de sportivi, din 53 de țări, unii sosind din Asia, SUA sau Africa, special pentru acest eveniment de anvergură.

PROGRAMUL PENTRU URMĂTOARELE ZILE:

1 noiembrie – Ziua 4 de concurs – brațul drept – pentru toate categoriile de Master și pentru persoanele cu dizabilități; Cântar – seniori; Finalele și festivitatea de premiere
2 noiembrie – Ziua 5 de concurs – brațul stâng – pentru seniori; Finale și festivitatea de premiere
3 noiembrie – Ziua 6 de concurs – brațul drept – pentru seniori; Finalele și festivitatea de premiere;
Festivitatea de închidere


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si