Câştigătorul Exatlon Sezon 2. Ei sunt concurenţii norocoşi care vor lupta în Marea Finală Exatlon Sezon 2! Semifinala s-a lăsat cu lacrimi şi declaraţii emoţionante

În ediţia din această seară, semifinala a fost una dură pentru concurenţii de la Exatlon Sezon 2! Ei sunt cei mai buni concurenţi, care trec în Marea Finală Exatlon care va avea loc duminică, 15 decembrie 2018!

duminică 16 decembrie 2018 , 01:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Câştigătorul Exatlon Sezon II.

Alin Andronic s-a calificat în Finala Masculină. Acesta a jucat împotriva lui Cristi Pulhac, iar scorul final a fost de 4 la 0 în favoarea Războinicului. De asemenea, înaintea acestuia s-a purtat duelul dintre Mădălina Predoi şi Beatrice Olaru, în care Războinica Betty a reuşit să câştige duelul şi să meargă în Marea Finală Exatlon Sezon II.

Ei sunt concurenţii norocoşi care vor lupta în Marea Finală Exatlon Sezon 2

Câştigătorul Exatlon Sezon II.   Astfel, cei care se vor lupta în finala de mâine, 16 decembrie 2018, sunt: Alin Andronic, Iulian Pîtea, Beatrice Olaru şi Corina Petruţ.

”Deocamdată nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat Acum câteva zile stăteam în pat şi plângeam, mergeam cu o cârjă. Sunt foarte recunoscător că sunt aici. Am jucat contra lui Cristi Pulhac, am descoperit că e un om deosebit.

Astăzi a fost o zi frumoasă, cu foarte mult fairplay, mi-a plăcut atmosfera în care s-a jucat. Sunt câteva persoane în viaţa mea de la care am învăţat multe lucruri, cum ar fi părinţii mei, sora mea, gândindu-mă la ei, mi-au dat putere să merg mai departe”, a zis Alin Andronic cu lacrimi în ochi.

Ei sunt concurenţii norocoşi care vor lupta în Marea Finală Exatlon Sezon 2

”Ştiu doar că am strâns tare din dinţi şi am dat din mâini. E un sentiment ciudat, dar dorinţa de a câştiga şi dorinţa acestui tablou final...când am aterizat la Exatlon, mi-am dat seama că nu e uşor, nu e o glumă. Sunt recunoscătoare, pentru că ăsta a fost visul nostru ca Războinici, să ajungem aici, aproape de finală”, a spus Beatrice Olaru.

Ei sunt concurenţii norocoşi care vor lupta în Marea Finală Exatlon Sezon 2

”Exatlon pentru mine a fost o experienţă unică, dar clar că nu mă mai duc în parcuri cu topogane. Acum câteva zile ai vorbit despre introspecţie şi cât de important e să ne cunoaştem pe noi înşine. Sunt liniştită, pentru că am dat tot ce am putut. Eu nu renunţ. Această experienţă m-a făcut să cunosc oameni minunaţi. Toţi care sunt în finală merită să fie acolo. Am suferit foarte mult în competiţie, aştept să-mi strâng soţul în braţe, familia şi să le spun că această experienţă merită”, a spus Mădălina Predoi.

Ei sunt concurenţii norocoşi care vor lupta în Marea Finală Exatlon Sezon 2

”Vreau să zâmbesc, pentru că simt un moment de descătuşare. Am trecut prin foarte multe, am şi emoţii acum. Vreau să mulţumesc acestei competiţii pentru că mi-a oferit şansa să ajunge unde mi-am dorit. Am cunoscut oameni frumoşi”, a spus Cristi Pulhac. 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele... Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea!” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 18 aprilie, de la 20:00 pe Kanal D
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si