Câştigătorul Exatlon sezonul 2. Cosmin Cernat, mesaj înainte de Marea Finală Exatlon, şi primele imagini cu Trofeul Exatlon 2018!

Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii Exatlon, le-a prezentat celor patru concurenţi premiul pentru care se luptă în această seară.

Author: Madalina Cotorceanu duminică 16 decembrie 2018 , 20:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Cosmin Cernat i-a primit cu braţele deschise pe cei patru concurenţi rămaşi, Beatrice Olaru, Corina Petruţ, Iulian Pîtea şi Alin Andronic. Fiecare dintre ei au vorbit, după ce prezentatorul super-competiţiei Exatlon le-a prezentat Trofeul Exatlon şi le-a reamintit marele premiu pentru care se luptă în această seară

”Lasă că trece şi asta sau viaţa merge mai departe. Am fost împreună alături de ei un sezon întreg, ne-am iubit, ne-au enervat, dar nici o clipă nu am renunţat de a rămâne alături de ei. Acum pe ultimii metri, ar fi bine să facem şi noi exerciţiul de a susţine. Ei au demonstrat ce mulţi dintre noi nu vom avea ocazia vreodată să demonstrăm. Chiar dacă trofeul de aici de lângă mine va ajunge pe raftul unuia dintre ei. Prieteni, suntem la câţiva metri de marea finală, unde vor merge un băiat şi o fată. Astăzi avem două confruntări de vis, cei patru care se luptă pentru trofeul de aici.

Regulile jocului sunt foarte simple. Se pleacă de la cinci vieţi. Cine ajunge la zero, vor pleca acasă în România. Cine câştigă, va merge în Marea Finală Exatlon România şi pentru premiul de 100.000 de euro. Va fi o luptă cu timpii. Fetele se vor bate cu timpii”, este mesajul prezentatorului tv, Cosmin Cernat.

Autor: Andreea Voicu 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si