Câte persoane s-au vaccinat împotriva virusului COVID-19 în ultimele 24 de ore?

În ultimele 24 de ore au fost vaccinate anti-COVID-19, în România, peste 55.000 de persoane, a transmis, vineri, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Alina Raducu, vineri 26 martie 2021 , 19:09

Câte persoane s-au vaccinat împotriva virusului COVID-19  în ultimele 24 de ore?
Câte persoane s-au vaccinat împotriva virusului COVID-19 în ultimele 24 de ore?
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Totodată, în același interval au fost raporate 196 de reacţii adverse, iar pentru alte 108 reacţii, medicii fac investigații.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul anti-COVID de la AstraZeneca?

Mai exact, în ultimele 24 de ore s-au vaccinat 55.131 de persoane, conform CNCAV. Cele mai multe persoane au fost vaccinate cu serul Pfizer- 43.451, în timp ce altor 4.109 persoane le-a fost administrat vaccinul anti-COVID Moderna. Cu serul de la AstraZeneca au fost vaccinate un număr 7.571 de persoane.

De la începutul campaniei de vaccinare și până în prezent s-au vaccinat 1.888.032, din care 1.438.238 au fost vaccinate cu Pfizer, 128.458 cu Moderna şi 321.336 cu AstraZeneca.

Câte persoane s-au vaccinat împotriva virusului COVID-19  în ultimele 24 de ore?
Câte persoane s-au vaccinat împotriva virusului COVID-19 în ultimele 24 de ore?

Câte reacții adverse au fost raportate în ultimele 24 de ore?

Autoritățile au anunțat că 196 de reacţii adverse, au fost înregistrate în utimele 24 de ore, majoritatea, adică un număr de 123 la vaccinul AstraZeneca, iar alte 53 de reacţii au fost raporatet la vaccinul Pfizer şi 20 la Moderna.

"Menţionăm că 108 reacţii adverse sunt în curs de investigare", a mai adăugat CNCAV.

Citeste si: Prefectul Capitalei: „Măsurile vor fi aplicabile începând de vineri seara. În week-end ar fi bine să stăm în Bucureşti”


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si