Irinel Columbeanu, unul dintre cei mai bogați și mai excentrici români, a dat faliment, iar toate proprietățile sale au fost luate de bancă. În urmă cu circa 10 ani, averea lui Irinel Columbeanu era estimată la peste 150 de milioane de euro, constând în mai multe afaceri, bani în conturi, terenuri, mai multe proprietăți în Capitală, dar și o vilă spectaculoasă la Izvorani.

Astăzi, Irinel Columbeanu a pierdut totul și duce o viață modestă.

Locuiește cu chirie într-un apartament cu două camere, despre care spune cu nostalgie că are dimensiunea băii din vila de la Izvorani. Au dispărut menajera, șoferul, bucătăreasa și alți angajați. Conform datelor publice, ANAF a pus proprire pe toate bunurile sale de 8 milioane de euro.

Citeste si: Ce s-a întâmplat la tribunal cu firma Monicăi și a lui Irinel Columbeanu? Procesul are următorul termen în noiembrie EXCLUSIV

Invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul milionar a fost întrebat câți bani mai are astăzi.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

”De câți e nevoie ca să trăiesc liniștit, fără problemele dinainte care și ele s-au dus odată cu banii. Iar dispobilitatea mea de a face bani urmează să se dovedească în timp și zi de zi (…) Întotdeauna încerc să învăț ceva nou. Sunt unele aventaje când ești eliberat de grijile bănești. Știu să gătesc”, a răspuns Irinel Columbeanu.

 

Citeste si: Cum au câştigat Monica Gabor şi Mr. Pink peste 11 milioane de dolari în doar 6 luni! Afacerea cu băuturi energizante a explodat!

Irinel Columbeanu, despre câți bani dă lunar pe mâncare: ”U ndeva între 30 și 50 de milioane”

Dacă la prima întrebare nu a vrut să spună o sumă, Irinel Columbeanu a răspuns însă câți bani cheltuiește lunar pe mâncare. Iar suma nu este deloc una mică pentru un om despre care se spune că a rămas fără bani!

”Stați un pic să fac o socoteală. Nu știu, undeva între 30 și 50 de milioane. Se întâmplă sa folosesc acești bani pentru mâncare. Fapul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna pentru că nu am atâta răbdare”, a răspuns Irinel Columbeanu la întrebarea câți bani cheltuiește lunar pe mâncare.  

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a ucis iubita cu sânge rece. Victima i-ar fi salvat în trecut viața agresorului- radioimpuls.ro

Și cum, Denise Rifai a enumerat câteva feluri de mâncare pe care a citit în presă că fostul milionar știe să le pregătească,  Irinel i-a spus că cel mai potrivit mod de a-i testa abilitățile culinare ar fi să o invite la masă. ”Și ce mi-ați găti?”, a întrebat Denise Rifai”. ”Cred că rață”, i-a răspuns Irinel Columbeanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si