Ion Cristoiu este unul dintre cei mai mari și mai cunoscuți jurnaliști români, iar în ultimii 30 de ani a înființat și a  condus multe dintre ziarele de la noi.

În perioada în care conducea ziare, au fost politicieni care au încercat să-l corupă pe Ion Cristoiu. Invitat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, jurnalistul a spus că au fost politicieni care i-au trimis plicuri cu bani.

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu a condus multe ziare din ultimii 30 de ani

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

”Au fost momente, nu pot să le dezvălui numele, nu-mi permit, poate ei le vor dezvălui în memoriile lor, în care au trimis plicuri (n.red. cu bani) și le-am trimis înapoi nedesfăcute. Dar, e important de făcut această precizare, niciun moment nu am discutat ulterior tema asta. Deci, m-am trezit cu plicul, l-am trimis, dar între noi doi nu a fost niciodată o lămurire după aceea. Ne-am făcut că nu știm, nu am discutat apoi despre chestiunea asta.

Nu am sunat apoi să spun ”cum ți-ai permis?”. Am considerat că e un moment rușinos, jenant din viața amândurora și nu am abordat niciodată subiectul. Dacă a deschis el dicuția, asta-i cu totul altă situație”, a spus Ion Cristoiu.

Citeste si: Declaraţia şocantă a lui Ion Cristoiu! "Dacă era "pesedistă", Elena Udrea ajungea preşedinte! Ea era perfectă în PSD" Vezi ce a mai zis celebrul gazetar!

 

Citeste si: Jurnalistul Ion Cristoiu: "Mama lui Bogdan Gigina ar trebui sa taca. Durerea fata de moartea fiului nu justifica sa inceapa sa faca politica"

Ion Cristoiu nu a dezvăluit numele celor care au încercat să-l corupă

”Nume cunoscute?”, l-a întrebat Denise Rifai. ”Politicieni, atât pot să vă spun. Politicieni, nu are importanță”, a fost răspunsul diplomat al lui Ion Cristoiu, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si