Câți români s-au vaccinat împotriva COVID-19 în ultima zi

Vineri, 23 iulie 2021, a fost publicat bilanțul ultimelor 24 de ore în ceea ce privește imunizarea populației de către Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Author: Andreea Bolocan vineri 23 iulie 2021 , 19:02

Câte persoane s-au vaccinat în ultima zi  romania coronavirus
Câte persoane s-au vaccinat în ultima zi [Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, în total în ultima zi s-au vaccinat 16.502 persoane, dintre care 11.099 cu prima doză. Dintre acestea, 4.129 au primit serul Pfizer, 171 Moderna, 8 AstraZeneca şi 6.791 Johnson&Johnson.

Citeste si: Barna propune ca persoanele vaccinate să poată merge la mall în weekend, iar celelalte în restul săptămânii

Din data de 27 decembrie 2020, au fost vaccinate 4.929.689,

dintre care 4.775.014 cu schema completă de vaccinare, iar până acum, în România au fost utilizate 9.298.140 doze de vaccin dintre cele care au fost aduse în ţară.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Pfizer

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech (în ultimele 24 de ore): 4.129 de persoane vaccinate cu o doză; 5.069 de persoane vaccinate cu a două doză.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Moderna

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Moderna (în ultimele 24 de ore): 171 persoane vaccinate cu o doză; 216 persoane vaccinate cu a două doză.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul AstraZeneca

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca (în ultimele 24 de ore): 8 persoane vaccinate cu o doză; 118 de persoane vaccinate cu a două doză.

Câre persoane s-au vaccinat cu serul Johnson & Johnson

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Johnson & Johnson (în ultimele 24 de ore): 6.791. Vaccinul nu necesită rapel.

Citeste si: O zi liberă plătită pentru cei care se vaccinează: Iohannis a promulgat legea

Citeste si: Bilanțul morților în urma cutremurelor din Turcia crește! O mamă și cei doi copii din Republica Moldova au decedat, iar alți 27 de moldoveni sunt dispăruți în continuare- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Reacții adverse vaccin anti-COVID[Sursa foto: PixaBay]

Câte reacții adverse s-au înregistrat în ultima zi

Numărul de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare: 7, dintre care 4 reacții la vaccinul Pfizer, 1 reacții la vaccinul Moderna, 0 reacții la vaccinul AstraZeneca și 2 reacţii adverse la vaccinul Johnson&Johnson. Un număr de 61 de reacții adverse sunt în curs de analiză.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si