Câți români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a prezentat, marți, 15 iunie 2021, bilanțul ultimelor 24 de ore în ceea ce privește imunizarea populației din România.

Author: Andreea Bolocan marți 15 iunie 2021 , 19:20

Bilanț vaccinare ,15 iunie 2021 romanai persoane vaccinate
Bilanț vaccinare ,15 iunie 2021[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor a prezentat situația din ziua de marți, 15 iunie 2021. În total, marți s-au vaccinat 32.325 români.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Pfizer

În ultima zi s-au vaccinat 21.911 de români cu serul produs de companiile Pfizer și BioNTech, din care: 5.836 de persoane vaccinate cu 1 doză; 16.075 de persoane vaccinate cu 2 doze.

Citeste si: Câți copii cu vârsta cuprinsă între 12 şi 15 ani au fost vaccinaţi anti-COVID-19?

Vaccinarea populației din România[Sursa foto: PixaBay]

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Moderna

În ultimele 24 de ore, numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Moderna a fost de 1.828,

din care: 270 de persoane vaccinate cu 1 doză; 1.558 persoane vaccinate cu 2 doze.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul de la AstraZeneca

În ultima zi, numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca a fost de 1.366, din care: 39 de persoane vaccinate cu 1 doză; 1.327 de persoane vaccinate cu 2 doze.

Citeste si: Cum se manifestă tulpina Delta, noua mutație contagioasă a coronavirusului

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Johnson & Johnson

În ultima zi, un număr de 7.220 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 cu Johnson & Johnson, din care: 7.220 de persoane vaccinate cu 1 doză. Vaccinul nu necesită rapel.

Câte reacții adverse s-au înregistrat în ultima zi[Sursa foto: PixaBay]

Câte reacții adverse s-au înregistrat în ultima zi

Marți, 15 iunie 2021, s-au înregistrat 28 de reacții adverse în urma administrării serurilor anti-COVID-19, dintre care 12 de reacții la vaccinul Pfizer, 1 reacții adverse la vaccinul Moderna, 10 reacții adverse la vaccinul AstraZeneca și 5 reacţii adverse la vaccinul Johnson & Johnson.

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) precizează că programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20.00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17.00 – 20.00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Vesti proaste pentru soferi! Pretul motorinei a atins cel mai ridicat nivel in Romania!... Vesti proaste pentru soferi! Pretul motorinei a atins cel mai ridicat nivel in Romania! Cat a ajuns sa coste un litru de motorina astazi!
spotmedia.ro
Dan Jurcan, director IRES: Ce am descoperit noi este că obligativitatea (culmea!) este... Dan Jurcan, director IRES: Ce am descoperit noi este că obligativitatea (culmea!) este cea care i-ar motiva pe reticenți să meargă să se vaccineze
spotmedia.ro
După 150 de ani, în sfârșit a fost văzută! Prima fotografie cu o specie imensă în... După 150 de ani, în sfârșit a fost văzută! Prima fotografie cu o specie imensă în sălbăticie
b1.ro
Ramona Olaru nu mai suportă glumele lui Dani Oțil: „Te vede Dumnezeu” Ramona Olaru nu mai suportă glumele lui Dani Oțil: „Te vede Dumnezeu”
infoactual.ro
Ionuț Dolănescu, dezvăluire plină de durere. Ultimele cuvinte rostite pe patul de MOARTE Ionuț Dolănescu, dezvăluire plină de durere. Ultimele cuvinte rostite pe patul de MOARTE
infoactual.ro
Cuvintele pe care NU trebuie să le rostești sub nicio formă! Arsenie Boca: Se... Cuvintele pe care NU trebuie să le rostești sub nicio formă! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului
evz.ro
Ora de iarnă 2021. Ce s-a întâmplat cu schimbarea orei? Avem ultimele informații Ora de iarnă 2021. Ce s-a întâmplat cu schimbarea orei? Avem ultimele informații
doctorulzilei.ro
Certificatul verde COVID, necesar la locul de muncă? Certificatul verde COVID, necesar la locul de muncă?
romaniatv.net
Şocul dimineţii, primarul PSD a fost călcat de tramvai în Bucureşti Şocul dimineţii, primarul PSD a fost călcat de tramvai în Bucureşti
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si