Mioara Roman a fost internată, miercuri, într-o clinică privată pentru câteva zile. Pentru că Oana Roman trece deja prin numeroase probleme familiale, Catinca a mers cu mama lor pentru a-i face testul Covid-19, potrivit procedurilor de spitalizare. Testul a ieșit negativ, urmând ca investigațiile să fie demarate în cel mai scurt timp.

„Mama s-a simțit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat. Testul Covid a ieșit negativ, mâine o internăm pentru trei zile.

Vineri merg eu să o iau de la spital”, a afirmat Catinca Roman, conform click.ro.

Mioara Roman, boală irecuperabilă

Mioara Roman, în vârstă de 80 de ani, trece prin cele mai dificile momente la bătrânețe. Se pare că povara anilor, dar și a suferințelor și-au pus amprenta pe sănătatea acesteia. Fosta soție a lui Petre Roman suferă de Parkinson. Această boală apare între 40-70 de ani, simptomele apar lent și progresiv afectează sistemul nervos responsabil de mișcare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Catinca Roman trece printr-o perioadă dificilă, starea mamei sale s-a agravat
Catinca Roman trece printr-o perioadă dificilă, starea mamei sale s-a agravat

„Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața.

Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana, devastată, în emisiunea „Trăiri cu Andreea Mantea” de la Kanal D.

Citeste si: Oana Roman, confesiuni sfâșietoare, în această seară, la “Trăiri alături de Andreea Mantea”: “Nu știam dacă o să trăiesc sau nu!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si