Un caz șocant a avut loc în Măgura, județul Buzău. 42 de persoane, dintre care 39 de copii, au ajuns la spital prezentând simptome de toxiinfecție alimentară.

42 de persoane la spital, cu simptome de toxiinfecție alimentară

Un grup format din 42 de persoane, dintre care 39 de copii și 3 adulți, au ajuns de urgență la spital astăzi.

Citește și: Au dat spargerea vieții! Doi bărbați ar fi furat un seif, dintr-o casă din Timiș. Prejudiciul se ridică la zeci de mii de euro

39 de copii și 3 adulți, de urgență la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară

[Sursa foto: istockphotos]

Aceștia au alertat autoritățile acuzând stări de rău. Ajunge la fața locului, echipajele medicale s-au confruntat cu ceva șocant. Toți prezentau simptome de toxiinfecție alimentară.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Două persoane adulte și 11 copii au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate de urgență la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

În acest moment nu se cunosc detalii cu privire la problema medicală de care aceștia ar suferi și nici cum au ajuns toți în această situație.

Citește și: Și-a salvat prietenul de la moarte! Un copil cu fractură la mână a sărit în apă pentru a-și ajuta amicul să nu se înece

39 de copii și 3 adulți, de urgență la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară

[Sursa foto: istockphotos]

Ce au transmis autoritățile?

”Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău intervine în acest moment pentru acordarea primului ajutor medical unui grup de persoane care acuză stare de rău şi prezintă simptome de toxiinfecţie alimentară, în localitatea Măgura. Din primele informaţii, grupul este format din 39 copii şi 3 adulţi. La sosirea echipajelor s-a constat că toate persoanele erau conştiente şi cooperante, dintre acestea 11 copii şi 3 adulţi au necesitat îngrijiri medicale.

Ulterior au fost preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău 13 persoane (11 copiii şi 2 adulţi), un adult refuzând transportul la spital”, se arată în comunicatul transmis de ISU Buzău.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si