CCR, PSD și Avocatul Poporului, acuzați de Ionel Dancă. „Politizarea absurdă a epidemiei”

CCR, PSD și Avocatul Poporului se află printre vinovații de zădărnicirea bolilor, a afirmat, miercuri, șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă.

I.C., miercuri 08 iulie 2020 , 20:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dancă acuză PSD, Pro România, ALDE, Avocatul Poporului, CCR și alte insituți că se fac vinovați de zădărnicirea bolilor și face un apel la români să nu mai asculte politicienii și „propagandiștii mincinoși”.

„555 de cazuri noi de infectare cu Coronavirus în România în ultimele 24 de ore! PSD+ filialele de la Pro Romania, ALDE, Avocatul Poporului, CCR și din alte instituții ale statului au sabotat efortul românilor responsabili de până acum și se fac vinovați de zădărnicirea combaterii bolilor”, a scris Ionel Dancă pe Facebook.

El acuză „politizarea absurdă” și negaționismul pericolului.

masca.jpg

„Politizarea absurdă a epidemiei împotriva efortului guvernamental și medical de limitare a răspândirii epidemiei, negaționismul pericolului Covid pentru câștig electoral ieftin și incitarea la nerespectarea deciziilor Guvernului, conspiraționiștii de serviciu ai manipulării publice și, nu în ultimul rând, asimptomaticii liberi care nu respectă regulile de protecție sanitară și își pun în pericol sănătatea lor și a celor din jur, ne-au adus în acest punct, cu cel mai mare număr de infectări într-o singură zi de la începutul epidemiei.”

Citeste si: Ludovic Orban: „Suntem într-un moment de cumpănă”

România, pe primul loc în Uniunea Europeană

Ionel Dancă transmite și un mesaj „pentru o viață sănătoasă”.

Pentru o viață sănătoasă, fără Coronavirus în România, nu trebuie să mai ascultați de politicienii și propangandiștii mincinoși și iresponsabili și să respectăm cu toții recomandările autorităților publice și sanitare. Aceasta este singura soluție pentru a evita restricțiile publice impuse pentru a limita răspândirea epidemiei cu Coronavirus și nu există altă cale pentru a putea reveni la normalitate și pentru relansarea economică a României”, a conchis Dancă.

Citeste si: Klaus Iohannis, despre starea de urgență: „Nu îmi doresc să reintroduc restricţii, dar...”

România a înregistrat miercuri 555 de noi cazuri de coronavirus, cel mai mare număr din Uniunea Europenă și locul al 14-lea la nivel mondial.

În Regatul Unit au fost înregistrate 352 de cazuri, Italia a raportat 208 cazuri, iar Germania 390 de noi persoane infectate.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si