Ce a făcut Alexia, iubita lui Mario Fresh, după ce acesta a plecat la Exatlon 3. Cum a fost văzută

Alexia, iubita lui Mario Fresh, a părăsit și ea  România, la scurt timp după ce Mario, partenerul său, a plecat în Republica Dominicană, la Exatlon 3.

E. V., sâmbătă 12 ianuarie 2019 , 14:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fiica Andreei Esca se află în aceste zile la Londra, oraș de care se bucură foarte tare, după cum se vede și în imaginea pe care a făcut-o publică pe un cont de socializare.

Ce a făcut Alexia, iubita lui Mario Fresh, după ce acesta a plecat la Exatlon 3

Alexia este o tânără în pas cu moda și extrem de atrăgătoare, semn că frumusețea se mai și moștenește. Îmbrăcată sport, dar greu de trecut cu vederea, imaginea pe care iubita lui Mario Fresh a postat-o a făcut furori în mediul online. 

Se iubește cu Mario Fresh

Mario Fresh este fiul adoptiv al lui Alex Velea și are o relație de ani buni cu Alexia, fiica Andreei Esca. Tânărul face parte din emisiunea concurs, Exatlon 3, și spune că este un tip care dorește să se autodepășească. „Sunt un tip competitiv si imi doresc sa decopar care imi sunt limitele. In muzica nu am pierdut de multe ori, de aceea va fi pentru mine o adevarata provocare. Imi doresc sa rezist in competitie cat mai mult. Nu sunt un sportiv de performanta, dar vreau sa ma autodepasesc”, a fost declarația lui Mario Fresh, din echipa Războinicilor.

Te-ar putea interesa si