Ce a spus Monica Tatoiu după arestarea Elenei Udrea în Costa Rica! De la ce a plecat războiul dintre cele doua

Monica Tatoiu a criticat-o mereu pe Elena Udrea, chiar şi când aceasta era în ţară, dar şi după ce a fugit în Costa Rica.

Webeditor: Mihai Dragan Author: C.L. miercuri 10 octombrie 2018 , 07:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De altfel, într-o emisiune tv, în urmă cu câteva luni, Monica Tatoiu chiar s-a întrebat de unde are Elena Udrea bani să trăiască în Costa Rica. ”Eu am fost în Costa Rica şi vă spun că e o ţară scumpă. De unde are Elena Udrea bani să trăiască în Costa Rica fără să muncească?”, se întreba Monica Tatoiu în urmă cu câteva luni, mai ales că în ţară, averea Elenei Udrea este pusă sub sechestru.

Se pare că înverşunarea Monicăi Tatoiu faţă de Elena Udrea a pornit în urmă cu câţiva ani, după ce aceasta a dat-o în judecată.
În anul 2010, Monica Tatoiu a spus că Elena Udrea „calcă în străchini”, remarcă pe care fosta politiciană a considerat-o ofensatoare aşa că a dat-o în judecată pe fosta afaceristă. Nu numai că a pierdut procesul, dar Elena Udrea a trebuit să plăteascaă şi cheltuielile de judecată în valoare de circa 31.000 de lei. Cum, Elena Udrea nu s-a grăbit să achite suma datorată, Monica Tatoiu a cerut să-i fie pusă poprire pe indemnizaţia de parlamentar.  ”A fost la mare.

Hotelul costă. Are maşină cu şofer, care costă. O să o coste nu 30.000 de lei, ci 60.000, pentru că toate demersurile au costat bani. E un debitor de rea credinţă, care nu îşi plăteşte datoriile pe care le-a stabilit instanţa. Şi ANAF nu se sesizează. Eu vreau banii.
Ea are venit la Parlament vreo 7000 de lei şi chirie plăteşte vreo 2.000 de euro. Ai greşit. trebuie să plăteşti!”, spunea Monica Tatoiu, la vremea respectivă. La scurt timp însă, Elena Udrea şi-a trimis avocatul să plătească datoria.

Citeste si: „A vrut să o mute și n-a mai apucat”. Iubitul mamei fetei găsită fără viață, într-un apartament din București, și-ar fi recunoscut fapta. Femeia susține că știa că acesta este vinovat- kanald.ro

Citeste si: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!- wowbiz.ro

Monica Tatoiu, după arestarea Eleeni Udrea în Costa Rica: ”Am prins-o cu minciuna”

Monica Tatoiu însă nu a iertat-o şi de fiecare dată când prinde ocazia o critică, chiar şi acum când Elena Udrea se află în arest în Costa Rica. Zilele trecute, o fană a Monicăi Tatoiu a întrebat-o pe aceasta de ce o urăşte atât pe Elena Udrea. Fosta afaceristă i-a dat replică acesteia imediat, pe contul ei de socializare:
”Am avut un proces cu ea. L-am câştigat. A trebui să plătească cheltuielile de judecată. I-am pus proprire pe salariu pentru că a minţit că nu are bani. Am făcut cercetări şi când am prins-o cu minciuna a plătit în 24 de ore. Eu când acuz o fac cu probe nefabricate de statul paralel. Cât despre invidie. Nu pot invidia ce despreţuiesc: imoralitatea deşănţată”, a spus Monica Tatoiu despre Elena Udrea, care acum este arestată în Costa Rica.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si