Ce avere are noul șef al Jandarmeriei! Alin Matan nu și-a făcut public salariul!

Alin Mastan l-a înlocuit pe Bogdan Enescu, care e învinuit de DNA pentru că și-ar fi aprobat ilegal plata a 900 de ore suplimentare.

Matei Vaihan, joi 22 octombrie 2020 , 16:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Colonelul Alin Mastan a fost numit pe 20 octombrie la șiefia interimară a Jandarmeriei Române. Mastan, care ocupa funcția de prim-adjunct al Jandarmeriei București, l-a înlocuit pe Bogdan Enescu. Alin Mastan a fost şef al Serviciului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj, dar, în februarie 2017, a fost detaşat la Jandarmeria Capitalei.

Alin Mastan
Colonelul Alin Mastan este noul șef al Jandarmeriei Române

Bogdan Enescu a fost învinuit de DNA, acum două săptămâni în urmă, că a aprobat mai multe state de plată și centralizatoare lunare ale orelor prestate suplimentar, încasând el însuși bani necuveniți din 900 de ore suplimentare, în sumă de 36.068 lei, adică de aproximativ 7.500 de euro. Prejudiciul total este de 80.000 de lei. 

Citeste si: Care sunt noile măsuri implementate de către Metrorex pentru a se evita supraaglomerarea de la metrou

Citeste si: Jandarmeria Bucureşti, după conflictul cu suporterii: Ne-am dorit ca intervenţia să fie fermă, rapidă şi cu maximă eficienţă pentru a proteja celelalte persoane

Citeste si: Război total pe Primăria Sectorului 1. Jandarmii au ajuns la sediul BEC. Ce a găsit Poliția, după acuzațiile lui Clotilde Armand

Bogdan Enescu, fostul șef al Jandarmeriei, este cercetat de DNA

Alin Mastan are un teren, un apartament și două mașini

Alin Mastan și-a depus ultima declarație de avere în mai 2020. Din document reiese că noul șef al Jandarmeriei deține un teren de 1500 metri pătrați, dar și un apartament de 60 metri pătrați, moștenit în 2002. Colonelul Mastan mai are un autoturism Opel, fabricat în anul 2005, și un BMW, fabricat în anul 2012.

Alin Mastan nu are bani în conturi. În schimb, noul șef al Jandarmeriei a contract un credit, în 2015, în valoare de 89.000 de lei, care este scadent în 2022. La venituri anuale, colonelul Mastan nu  a trecut salariul încasat de la Jandarmeria București, scriind doar explicația “conform fișei postului”. El a mai notat că a încasat 6.000 de lei din închirierea apartamentului.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si