Ce bogat este șeful de la Oficiul de Combatere a Spălării Banilor care și-a falsificat diploma de Bacalaureat! Vezi ce venituri a încasat Laurențiu Barangă și câți bani are în conturi! EXCLUSIV

Laurențiu Barangă este acuzat de înșelăciune pentru că și-ar fi falsificat diplome de studii pentru a ocupa funcții publice.

Author: Matei Vaihan marți 13 octombrie 2020 , 12:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Numele lui Larențiu Barangă a apărut în prim-plan la finalul săptămânii trecute, când s-a dezvăluit că e acuzat de înșelăciune, după ce și-ar fi falsificat diplome pentru a ocupa funcții publice.

Fostul șef al Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB) a fost arestat, duminică, la domiciliu, după ce, cu o zi înainte, fusese reținut 24 de ore pentru audieri.

Prejudiciul estimat este de peste 640.000 de lei, sumă ce reprezintă veniturile brute încasate de la unii angajatori. E posibil ca prejudiciul să fie mai mare, în funcție de ce dovezi se mai găsesc. Barangă a demisionat joi din funcție. Înainte de a fi numit la (ONPCSB), acum câteva săptămâni, Barangă a fost, mai bine de un deceniu, director adjunct al Oficiului Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS).

Citeste si: Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală. La cât se ridică prejudiciul?

Citeste si: Cine este bărbatul din Dolj care a fost înjunghiat într-un conflict spontan. A fost dus de urgență la spital- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: Directorul Unifarm SA, anchetat de DNA. Ar fi cerut mită pentru achiziția de măști și combinezoane

Citeste si: Bărbat reţinut de DIICOT după ce ar fi prejudiciat statul cu aproape 7 milioane de euro

Laurențiu Baranga
Laurențiu Barangă, fotografiat la biroul său

Laurențiu Barangă deține două terenuri, un apartament și o mașină

Pe 2 octombrie 2020, Barangă și-a completat declarația de avere la numirea în funcția de șef al ONPCSB. El deține un teren agricol și unul intravilan, în județul Vâlcea. Dar și un apartament de 73 metri pătrați, în Râmnicu-Vâlcea. În 2020, Barangă și-a cumpărat o mașină Hyundai.  El mai deține bijuterii estimate la 9.200 de euro.

În conturi, Barangă are peste 40.000 de euro și 18.900 de lei. El are două credite, contractate în 2018, datoria totală fiind de aproximativ 100.000 de lei. Veniturile anuale totale  ale lui Barangă, încasate ca director și ca conferențiar universitar la Universitatea Valahia din Târgoviște, au fost de 96.250 de lei, ceea ce înseamnă că a încasat un venit mediu lunar de 8.020 lei.

 

.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si