Nu foarte mulți știu faptul că actorul Florin Piersic este căsătorit pentru a treia oară. Cea alături de care trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste este Anna Török, scrie Libertatea.

Cum s-au cunoscut Florin Piersic și Anna Török?

Cei doi și-au unit destinele în anul 1993, după ce el a fost căsătorit pentru prima dată cu actrița Tatiana Iekel, cea alături de care are și un copil, pe Florin Piersic Junior.

Cea de-a doua soție a fost Anna Széles, care i-a dăruit al doilea fiu, pe Daniel, mai scrie sursa citată mai sus.

Soție Florin Piersic

Imagine cu Florin Piersic pe scenă.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Designer român, diagnosticat cu o boală cruntă! Mihai Albu a suferit recent o intervenție chirurgicală: ”Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile”

Anna Török este cea care i-a fost alături actorului atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin plăcute. Respectiv, un ultima perioadă, maestrul s-a confruntat cu ceva probleme de sănătate, după ce s-a simțit rău în timpul unui spectacol. Mergând la spital, Florin Piersic a aflat că are infecție la un genunchi, infecție care s-a răspândit rapid și la inimă. În ziua de Paște, actorul a suferit o intervenție, atunci când i-au fost scoase niște sonde, iar joi, 9 mai a urmat ca acesta să fie operat la genunchi, de unde i-a fost scoasă proteza.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Acum, el se află la Terapie Intensivă la Spitalul Foișor din Capitală.

„În urma evaluării din această dimineață, s-a constatat că starea de sănătate a domnului Florin Piersic este ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă.

În prima zi postoperator, parametrii biologici legați de inflamație s-au ameliorat, pacientul este afebril, cooperant, se alimentează și bea lichide singur. Perioada critică postoperatorie este de 72h”, se arată în comunicatul spitalului Foișor din Capitală, potrivit  News.ro

Soție Florin Piersic

Imagine cu Florin Piersic și Anna Torok.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cum se simte Florin Piersic după intervenția dificilă? Medicii, încrezători în recuperarea actorului: ”Perioada critică postoperatorie este de 72h”

Actorul și soția sa actuală s-au cunoscut în anul 1986, în avion, moment în care ar fi simțit fiorii dragostei. Nici diferența de vârstă nu a stat în calea fericirii lor, Anna Török având în prezent 80 de ani. Ea este contabilă și nu îi place să fie în lumea reflectoarelor, mai notează Libertatea. Aceștia locuiesc lângă Cluj, acolo unde au o cabană.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si