Este vorba despre ziarista care a intrat în timpul unei transmisiuni live la o televiziune rusească cu un mesaj anti-război. Acum Marina Ovsiannikova a făcut primele sale declarații.

Citeste si: Statele UE vor asigura refacerea rapidă a rezervelor de gaze naturale pentru iarna viitoare

Femeia a afișat un mesaj de pace la o televiziune rusească. Marina a fost eliberată acum, însă a declarat că timp de două zile a trecut printr-un coșmar.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Marina Ovsiannikova

Jurnalista a explicat că timp de 14 ore a fost interogată de polițiști și nu a avut voie să vorbească cu familia ei. Fără sprijin legal ea a petrecut două zile extrem de dificile.

„Interogatoriul a durat mai mult de 14 ore. (…) Nu mi s-a permis să iau legătura cu familia și prietenii, nu mi s-a oferit nicio asistență juridică”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ea le-a spus reporterilor că va povesti pe larg cu altă ocazie coșmarul prin care a trecut, invocând oboseala după cele două zile extrem de dificile: „Sunt nişte zile foarte grele în viaţa mea, am petrecut aproape două zile fără să dorm”,

a spus Marina Ovsiannikova, potrivit antena3.ro.

Citeste si: Personalul și pacienții celui mai mare spital din Mariupol au fost luați ostatici de către trupele ruse

Tânăra a primit o amendă de 30.000 de ruble, asta după ce a afișat un mesaj anti- război la o televiziune rusească. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, iar cât mai multe persoane au apreciat-o pentru curajul de care a dat dovadă.

Citeste si: Șeful NATO, avertisment înfricoșător despre următorul pas al Rusiei

„Nu Războiului! Nu credeți propaganda, vă mint chiar de aici. Rușii împotriva războiului" a fost mesajul transmis de jurnalistă la o televiziune rusească.

Citeste si: România, următoarea vizată după Ucraina. Ce plan are Vladimir Putin? Anunțul sumbru făcut de Markiyan Lubkivsky


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si