Ce procentaje au concurenţii Exatlon? Paula Vieru, criticată de toţi, este înaintea multor faimoşi

Au trecut mai bine de două luni de la debutul Exatlon, mulţi concurenţi au plecat, alţii au venit.

C.L., joi 08 noiembrie 2018 , 08:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cel mai bun concurent al săptămânii, ”player of the week” se stabileşte în funcţie de procentajul jocurilor câştigate din totalul celor jucate.

Astfel, până acum pe primul loc se află războinicul Alin Andronic, cu un procentaj de 71,88%, din totalul celor 96 de meciuri jucate, el a câştigat 69. Este urmat de faimoasa Cristina Nedelcu, care a jucat 99 de meciuri şi a câştigat 68, ceea ce înseamnă un pocentaj de 68,69%. Urmează apoi doi războinic, Ana Maria Otvoş şi Iulian Pîtea.

Interesant este însă faptul că Paula Vieru, criticată mereu de echipa Faimoşilor pe motiv că ar fi cea mai slabă jucătoare de la ei, are printre cele mai bune procentaje, ea fiind înaintea lui Cristian Pulhac, Yamato Zaharia şi a lui Mirel Drăgan. Aceştia trei au de altfel, mai multe meciuri pierdute decât câştigate.

Procentajul Paulei Vieru este de 60%, din cele 15 meciuri, ea a câştigat 9 şi a pierdut 6. Paula este cea mai nouă concurentă din echipa Faimoşilor, ea intrând în competiţie în urmă cu mai puţin de două săptămâni.

Clasamentul complet îl puteţi vedea aici

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si