Provenită din Odesa și mamă a patru copii, Yulia Chernitskaya a decis să rămână în România și a impresionat tot internetul cu o întâmplare care a avut loc într-o benzinărie din România. Când femeia a ieșit din benzinărie, un bărbat, aparent nu foarte înstărit, a insistat să-i dăruiască 200 de lei.

Citeste si: Rusia cere o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU care să se pronunţe asupra ”provocărilor pline de ură” comise de Ucraina la Bucea, unde trupe ruse sunt acuzate de atrocităţi împotriva civililor

La scurt timp după acestă întâmplare, Yulia s-a cazat la un hotel din București, iar acum se pare că și-ar fi găsit un nou cămin, unde s-a mutat împreună cu fiicele sale, tot în România, la Braşov, conform digisport.ro.

Ucraineanca și fiicele sale s-au mutat în Brașov

După cum se poate observa din postările de pe rețelele sociale, Yulia și cele patru fiice ale sale s-au mutat într-o locuință din Brașov, unde se pare că ucraineanca își va desfășura activitatea de antrenoare de fitness în perioada următoare.

Ce s-a întâmplat cu ucraineanca devenită celebră pe rețelele de socializare din România. Femeia a fost ajutată cu 200 de lei într-o benzinărie

Citeste si: Război Rusia-Ucraina, ziua 40. Forțele ruse se retrag din regiunea Sumi. Noi bombardamente în Harkov

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Femeia a lansat și o invitație pe platforma Instagram către fotografii români dispuși să facă o sesiune foto cu ea și fetele sale.

Ucraineanca a impresionat o lume întreagă cu întâmplarea petrecută într-o benzinărie din București.

Întâmplarea de la benzinăria din Capitală, o lecție de viață pentru ucraineancă

”Acești bani i-am primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină după ce achitasem un plan.

El și-a șters parbrizul și m-a întrebat în română 'Ucraina?', 'Ucraina', i-am răspuns.

Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus 'glorie Ucrainei!'. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie.

Citeste si: Femeile din armata ucraineană, luate prizoniere, au fost rase în cap de soldaţii ruşi: "În semn de umilință și dispreț"

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știe că am patru copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii.

Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege.

Așa ceva?!”, a scris Yulia Chernitskaya, pe pagina sa Facebook.

Citeste si: Premierul Nicolae Ciucă: "Crimele îngrozitoare comise în Ucraina de soldaţii ruşi trebuie pedepsite"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si