Femeile din armata ucraineană, luate prizoniere, au fost rase în cap de soldaţii ruşi: "În semn de umilință și dispreț"

15 femei din armata ucraineană, luate prizoniere de soldaţii ruşi şi apoi eliberate într-un schimb de prizonieri, au fost rase în cap "în semn de umilinţă şi dispreţ".

Author: Diana Bostan luni 04 aprilie 2022 , 08:13

rus

Femeile din armata Ucrainei.

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cele 15 femei au făcut parte dintr-un lot de 86 de soldaţi luaţi prizonieri de armata rusă şi apoi eliberat într-un schimb de prizonieri.

Femeile din armata ucraineană, luate prizoniere, au fost rase în cap de soldaţii ruşi

Femeile au ajuns acasă, astăzi, iar un parlamentar ucrainean a publicat pe Facebook o fotografie în care femeile apar rase în cap, explicând că acest lucru a fost făcut forţat de soldaţii ruşi pentru a le umili.

Citeste si: Președintele Zelenski, mesaj la Premiile Grammy: "Tăcerea este moarte, spuneți adevărul"

"Ne-am întors prizonierii- 86 de soldați, inclusiv 15 femei. Au fost bărbieriți violent... În semn de umilință, aroganță și dispreț.

Astfel de atrocități au fost comise de fasciști în lagărele de concentrare, care au strangulat prizonierii și apoi și-au folosit părul.

Citeste si: Accident teribil în Suceava! Un tânăr a murit lângă iubita sa, după ce s-au răsturnat cu motorul în afara şoselei. În ce stare se află tânăra- kanald.ro

Citeste si: Fiica Andreei Esca, în doliu! Alexia Eram a pierdut una dintre cele mai dragi persoane- wowbiz.ro

Deci cum diferă acțiunile ocupanților ruși de fasciști? Nimic! Sunt și mai răi, wow!

În Irpen, Rashisti a împușcat fete și femei, iar apoi s-a dus pe tancuri! Gândește-te la asta! Ăștia nu sunt oameni, ăștia nici măcar animale nu sunt! Aceasta este o abominație..

Sunt sigur că vom învăța și mai multe despre crimele împotriva militarilor și civililor ucraineni. Toate acestea vor deveni baza Tribunalului de la Haga.

Părul celor mai frumoase femei din lume va crește, mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în siguranță. Și creiere și rasiști cum n-au fost, deci nu vor fi. Arzi în iad!", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a lui Dmytro Lubinets, șeful Comisiei pentru Drepturile Omului din parlamentul Ucrainei.

Olena, una dintre primele femei înrolate în armata din Ucraina: ”E ţara mea, e pământul meu. Vreau să o apăr”

15% din soldații ucraineni de pe linia frontului sunt femei. În 2014, armata ucraineană era compusă numai din bărbaţi. Cei aproape 8 ani de război şi modificarea legislaţiei privind egalitatea de gen au adus mai multe femei în uniformă.

Citeste si: Rușii au făcut masacru la Irpin. Autoritățile condamnă soldații că au împuşcat femei şi au trecut cu tancul peste ele

Olena Bilozerska este una dintre primele femei din Ucraina care s-a înrolat în armată. Are 42 de ani şi spune că este gata să se lupte cu ruşii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si