Cei de la Apple au gândit un design complet nou pentru următorul model. Cum va arăta noul iPhone 14

Deși cei de la Apple aduc îmbunătățiri fiecărui model nou, se pare că de data aceasta noul iPhone va veni cu schimări majore cu un an mai devreme.

Author: Diana Bostan luni 27 septembrie 2021 , 10:16

iPhone14

Cei de la Apple vor veni cu un design complet nou pentru iPhone 14

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Deși noul iphone 13 a fost lansat în această toamnă, cei de la Apple se gândesc deja la lansarea iPhone 14, care va avea un design complet nou față de celelalte.

iPhone 14 va rupe tradiția

Cei de la Apple au obișnuit cumpărătorii ca la fiecare trei ani să aducă schimbări majore modelului, însă se pare că de aceasta dată, schimbările vor veni cu un an mai devreme

Bloomberg susține că noul iPhone va avea un design complet nou față de modelele care şi-au bazat construcţia pe principiile trasate de iPhone X în urmă cu 4 ani. 

Surse anonime susțin că iPhone 14 va găzdui direct în ecran camera frontală şi componentele care stau la baza sistemului Face ID. 

Citeste si: Utilizatorii de Iphone se vor bucura de suportul multi-device WhatsApp

Apple va adopta designul Android

Ce va rămâne neschimbat va fi iPhone sistemul Face ID, care nu există la niciun alt telefon de pe piaţă. Face ID este compus din mai multe componente, printre care un proiector şi o cameră cu infraroşu, toate găzduite, până acum, de bretonul de deasupra ecranului, conform news.ro.

O altă noutate ar fi revenirea la sistemul Touch ID cu amprentă. Doar că de această dată va fi integrat și el în ecran. Se pare că această soluție va fi adoptată în condițiile în care sistemul Face ID nu recunoaște persoana când poartă mască.

Citeste si: Cele mai bune 3 modele de aspirator vertical fără cablu ale acestui an


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si