Cel mai mare scandal din viața lui Nicolae Botgros, artistul popular care s-a infectat cu coronavirus: „Jur în fața icoanelor că nu am luat nici un ban la înmormantarea lui Ion Dolănescu”

Dirijorul Nicolae Botgros este internat la Chișinău, iar starea sa de sănătate este stabilă.

Author: Matei Vaihan joi 29 octombrie 2020 , 11:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nicolae Botgros a fost internat la Spitalul de Urgență din Chișinău după ce s-a infectat cu covid-19, potrivit informațiilor oferite de fiul său, Corneliu.

"Mai mulţi din orchestră sunt testaţi pozitiv. Tata tot e la spital, starea de sănătate e stabilă, dar are nişte complicaţii. Multe nu ştiu pentru că ei sunt izolaţi acolo, fără telefoane şi vorbim uneori cu şeful secţiei", a declarat Corneliu Botgros.

Ion Dolănescu
Ion Dolănescu a decedat în martie 2009

Botgros, dirijor și conducător al Orchestrei Naţionale de Muzică Populară "Lăutarii",din Republica Moldova, este unul din cei mai apreciați și influenți artiști populari. În 2009, el a fost protagonistul unui moment neplăcut, picând la mijloc în scandalul dintre Dragos și Ionuț Dolănescu, care se băteau pentrru averea tatălui lor, Ion Dolănescu, decedat pe 19 martie 2009.

Citeste si: Câți bani câștigă, de fapt, Irina Loghin! Celebra cântăreață de muzică populară face profit și la 81 de ani! EXCLUSIV

Citeste si: Maria Ciobanu a depășit toate problemele de sănătate și zâmbește la 83 de ani! Cum arată astăzi marea artistă FOTO

Citeste si: Imagini spectaculoase cu casa natală a lui Ion Dolănescu din Perșinari! Vila cu două etaje a fost renovată, iar un portret uriaș al artistului ocupă fațada FOTO EXCLUSIV

Frații Dolănescu
Frații Dolănescu, Dragoș și Ionuț, s-au judecat pentru averea tatălui lor

S-a speculat că Nicolae Botgros ar fi luat 5.000 de euro ca să cânte la cimitir

Botgros a participat la înmormântare, fiind prieten de familie al Dolăneștilor, unde a cântat alături de Ionuț Dolănescu. Ulterior, Ionuț Dolănescu a declarat că a cheltuit 20.000 de euro cu funeraliile tatălui său. Dragoș, fratele lui Ionuț, a aflat de la acesta că 5.000 de euro s-ar fi dus la Botgros, recompensat pentru prestația de la înmormântare.

Nicolae Botgros a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a se dezvinovăți. „Nu am vazut un banut, nu am cerut si nici nu am avut nevoie. Ionut Dolanescu) mi-a intins ceva banuti…dar jur in fata icoanelor ca nu am luat nici un ban la inmormantarea lui Ion Dolanescu”, a mărturisit maestrul Botgros.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si