Câți bani câștigă, de fapt, Irina Loghin! Celebra cântăreață de muzică populară face profit și la 81 de ani! EXCLUSIV

Deși are 81 de ani, Irina Loghin are o activitate muzicală intensă.

Author: Matei Vaihan vineri 25 septembrie 2020 , 20:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Irina Loghin a împlinit 81 de ani pe 19 februarie 2020, însă celebra cântăreață de muzică populară este extrem de activă. Ea lansează în continuare videoclipuri, pe paginile de socializare, iar activitatea artistică și-o desfășoară prin intermediul unei firme, "Floare de colţ SRL”, pe care a înființat-o în 2017.

Irina Loghin
Irina Loghin, fotografiată în livingul casei sale

Firma Irinei Loghin a fost mereu pe profit. Astfel, "Floare de colţ SRL” a bifat câștiguri de 136.701 lei (în 2017), 241.905 lei (în 2018) și de 177.210 lei (în 2019). În cei trei ani de activitate, societatea comercială i-a adus cântăreței de muzică populară un profit net total de 555.816, adică de aproximativ 120.000 de euro.

Citeste si: Cât valorează tichetele sociale de Paște 2023! Unde se depun cererile și câți bani se dau- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

Citeste si: O cunoscută cântăreață de muzică populară a murit într-un cumplit accident. Avea doar 23 de ani

Citeste si: Secretul din inima prințesei muzicii populare din Ardeal! Scris cu litere de aur și păstrat cu sfințenie: "Fii OM!"- Dezvaluiri emotionante

Citeste si: Imagini spectaculoase cu casa natală a lui Ion Dolănescu din Perșinari! Vila cu două etaje a fost renovată, iar un portret uriaș al artistului ocupă fațada FOTO EXCLUSIV

Irina Loghin
Irina Loghin, cu un cățel în brațe, în timpul unui concert

Irina Loghin a plătit datoriile firmei

În decembrie 2017, firma Irinei Loghin a avut probleme cu Fiscul. Pe 4 decembrie 2017, Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice- Serviciul Colectare şi Executare Silită a emis o listă cu mai multe firme cu datorii, printre care şi "Floare de colţ SRL", care avea, la finalul lui 2017, restanțe de 136.701 lei. La finalul lui 2019, acestea erau de doar 2.050 lei, semn că Irina Login și-a achitat aproape toate datoriile.

În această vară, Irina Loghin s-a infectat cu coronavirus. „Am mers și mi-am făcut testul fără să am niciun simptom, mi-a ieșit pozitiv, am mers a doua zi la Spitalul „Matei Balș” și am repetat testul, neavând încredere în primul. Mi-a ieșit și al doilea la fel și m-am internat. Nu mi-a dispărut gust, nu mi-a dispărut miros, nu mi-a dispărut apetitul pentru mâncare, mă simt foarte bine. Nu stau, nu zac la pat, mă plimb prin salon. Am vrut să rămân în spital să mai fac încă un test mâine. Soțul și fiul sunt și ei în spital – sunt la fel de asimptomatici ca și mine. Cred că Ciprian a luat de la mare virusul. Ei nu am am ieșit deloc, am fost destul de atentă”, a declarat Irina Loghin.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si