Nicolae Botgros a fost infectat cu virusul Sars-Cov-2

Maestrul Nicolae Botgros a fost diagnosticat cu COVID-19. El este internat la Spitalul de Urgenţă din Chişinău.

Author: Georgiana Balaban miercuri 28 octombrie 2020 , 07:27

nicolae botgros are covid
Dirijorul Nicolae Botgros.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Maestrul Nicolae Botgros, conducătorul Orchestrei Naţionale de Muzică Populară "Lăutarii",din Republica Moldova, are COVID-19, fiind internat la Spitalul de Urgenţă din Chişinău, conform fiului său Corneliu Botgros, care a precizat că starea acestuia este stabilă, dar are nişte complicaţii.

Nicolae Botgros are CORONAVIRUS

Potrivit lui Corneliu Botgros, mai mulţi artişti din Orchestra Naţională de Muzică Populară "Lăutarii" ar fi fost confirmaţi pozitiv cu coronavirus.

"Mai mulţi din orchestră sunt testaţi pozitiv. Tata tot e la spital, starea de sănătate e stabilă, dar are nişte complicaţii. Multe nu ştiu pentru că ei sunt izolaţi acolo, fără telefoane şi vorbim uneori cu şeful secţiei", a declarat Corneliu Botgros, conform Deschide.md.

nicolae botgros are covid
Nicolae Botgros are CORONAVIRUS.[Sursa foto: google]

Citeste si: Coronavirus in Romania, 27 octombrie 2020. 4.724 de cazuri noi si 104 de decese cauzate de COVID-19. Bilantul pe judete si numarul de teste efectuate

Citeste si: „Happy hypoxia”, cea mai gravă formă de manifestare a virusului SARS Cov 2

Nicolae Botgros are 65 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Orchestra Naţională de muzică populară „Lăutarii” a fost fondată în anul 1970, în cadrul Filamornicii de Stat de către interpretul Nicolae Sulac. Datorită abilităţilor sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit opt ani mai târziu conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si