Cele mai frumoase mesaje de dragoste de Valentine’s Day 2021. Declarații originale

Pe data de 14 februarie 2021 se serbează îndrăgita zi de Valentine’s Day. Îndrăgostiţii din întreaga lume îşi fac declaraţii de dragoste, îşi oferă cadouri şi îşi fac iubirea cunoscută. Dacă nu eşti lângă iubitul sau iubita ta, sau pur şi simplu nu aveţi timp să vă vedeţi, îi poți trimite unul dinte cele mai frumoase mesaje de Valentine's Day.

Author: Andreea Bolocan vineri 12 februarie 2021 , 10:40

declaratii originale de dragoste ziua indragostitilor
Declarații originale de dragoste
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

De Valentine’s Day 2021 oferă-i persoanei iubite unele dintre cele mai frumoase mesaje de dragoste.

Mai jos ți-am pregătit mai multe declarații originale pe care i le poți face persoanei dragi ție.

Cele mai frumoase mesaje de Valentine’s Day pentru ea

„Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor să te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine!”

„Dacă dragostea ar putea fi evitată doar închizând ochii, nu aș mai clipi niciodată, de frică să nu las să treacă vreo secundă fără să fiu îndrăgostit de tine!”

„Azi te voi iubi la fel ca-n fiecare zi. Nu te pot iubi nicio clipă mai puțin, dar fiindcă că e ziua îndrăgostiților sunt dispus să negociez numărul pupicilor”

Ziua îndrăgostiților 2021

„De când te-am cunoscut viaţa mi s-a schimbat: ştiu cine sunt, ştiu ce vreau, știu pentru ce lupt, ştiu ce înseamnă fericirea dar mai presus de toate știu că TE IUBESC!

„Dacă din toată istoria aş putea alege un moment care să îl pot păstra stralucitor şi plin de viata, din toate zilele vieţii mele aş alege momentul când te-am cunoscut.”

„Există patru etape către fericire: 1. eu, 2. tu 3. inimile noastre 4. noi doi împreună.”

Citeste si: Mesaje haioase de Ziua Îndrăgostiților 2021. SMS-ul care o va face pe persoana iubită să râdă copios

„Aseară am adormit cu zâmbetul pe buze, pentru că ştiam că te voi visa. Astăzi m-am trezit cu un zâmbet, pentru că nu esti doar un vis”. „Pun un sărut în palma ta. Un sărut plin de bucurie, pasiune, dragoste. Acum du mâna la gură!”

„Fiind departe de mine, pun sub îndoială ca oxigenul este mai necesar pentru viaţă decât prezenţa ta…”

„Pentru cea mai importantă persoană din viaţa mea, pentru tine, toata dragostea din lume. Eşti raza de soare din viaţa mea, eşti lumina din întunericul vieţii mele. Te iubesc!

„Dacă îmi dai şansa de a-ţi demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor cu tine”.

Cele mai frumoase mesaje de Valentine’s Day pentru el

„Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!”

„Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama ca pentru mine tu eşti viaţa.”

Valentines Day

Citeste si: Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2021. Urările care îi vor merge la suflet pe 14 februarie

„Numai în prezenţa ta pot răsufla din plin simţind că în sfârșit trăiesc, fără tine mă sufoc cu adevărat! Fără tine nu pot să trăiesc. Ești cel mai minunat om din lumea întreagă!”

„Ce însemni tu pentru mine nu se poate traduce în flori, bomboane, sau ursuleţi de pluş. Fiecare floare îmi aminteşte de tine. Fiecare bomboană pare amară în comparaţie cu tine şi fiecare ursuleţ de pluş pare aspru în comparaţie cu îmbrăţişarea ta. Te iubesc, iubirea mea!”

„Nu vreau să salvezi lumea pentru mine. Vreau doar să mă ţii de mână când totul se sfârşeşte”.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si