Fapta s-ar fi petrecut în perioada 24-26 aprilie, iar imaginile apărute pe rețelele de socializare au fost vizionate și de către polițiștii din Olt.

Cinci adolescenți din Olt au pulverizat o substanţă albă pe mai multe maşini parcate

“În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat cinci tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, toţi din oraşul Piatra-Olt, ce ar fi pulverizat substanţa de culoare albă pe autoturisme”, a

transmis IPJ Olt

Citește și: Caz șocant în UK! Un tânăr a fost predat polițiștilor de propriul tată, după ce a răpit şi violat o copilă de 6 ani

Polițiștii au decis să-i sancționeze pe cei ce au vandalizat mașinile cu amenzi cuprinse între 250 şi 500 de lei pentru aruncarea asupra unei persoane, construcţii sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel, cu substanţe inflamante, iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, corosive sau care murdăresc. 

O șoferiță din Australia s-a folosit de numele unei persoane decedate pentru a scăpa de amendă

O australiancă a vrut să scape de o amendă printr-o metodă macabră. Femeia a folosit numele unui pilot mort într-un accident de elicopter.

Citește și: VIDEO- ”RAR Auto Pass”, documentul care schimbă piața auto

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Autoritățile au descoperit ce a făcut femeia, fiind trimisă în judecată pentru fraudă și furt de identitate. 

Pentru a scăpa de amendă, Stephanie Louise Bennett, a fost oprită de polițiști în trafic pentru folosirea telefonului. Pentru a scăpa de amendă, femeia a folosit numele unui pilot care a murit într-un accident de elicopter.

Citește și: VIDEO- Un cântăreț de trap, cercetat de Poliție, după ce s-a filmat trăgând cu pistolul

Ashley Jenkinson s-a născut în Marea Britanie, și se afla cu alte patru persoane în elicopterul prăbușit, în apropiere de Brisbane, în ianuarie.

Femeia a pledat vinovată de fraudă și furt de identitate

Stephanie primise o amendă în valoare de 1.078 de dolari australieni. Femeia a contestat amenda primită, spunând că Jenkinson se afla la volanul mașinii.

Citește și: Un bărbat și-a montat pe mașină o sirenă asemănătoare mașinii de Poliție. Acesta a ajuns pe mâna autorităților

Femeia și-a cerut scuze ''pentru tulburarea pe care acest lucru a provocat-o oricui" și susține că a avut   ''probleme personale și financiare".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si