Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda vor face baie în picina în care s-a relaxat deja celebrul Emanuel Bănică. La propriu! Gazeta de Sud a făcut publică o imagine în care acesta se relaxează în piscina de lux de la conacul din Craiova achiziționat recent de cuplul de PSD-ișiti în schimbul a 230.000 euro.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

”Claudiu Manda a cumpărat casa de la un interlop, Bănică Emanuel, membru în banda Topino, care fura bani din bănci italiene folosindu-se da carduri clonate. Având aceste noi date, cred că subevaluarea achiziției făcute de șeful comisiei de control SRI poate fi interpretată într-o nouă lumină”, a dezvăluit Horațiu Buzatu, fost deputat de Dolj.

Citeste si: Olguţa Vasilescu s-a mutat într-o vilă luxoasă cumpărată de viitorul ei soţ! Casa are sală de cinema, baie cu robineţi suflaţi cu aur şi clanţe acoperite cu cristale Swarowski!

Claudiu Manda, discount de 150.000 euro de la familia Bănică

Gds.ro susține că Manda a chiziționat casa nu de la Emanuel Bănică ci de la Monica Bănică, o rudă a acestuia. Femeia a scos casa la vânzare cu 380.000 euro însă Manda a fost, se pare, suficient de convingător astfel încât prețul să scadă cu 150.000 euro.

Emanuel Bănică, poreclit ”Ema” a fost într-adevăr reținut în 2009, în Italia, pe vremea când avea doar 21 de ani.

El făcea parte dintr-o grupare români care devalizau bancomate în Roma, Pescara, Padova sau Bologna. Între timp, Bănică a devenit un respectabil om de afaceri local, el deținând un SRL în Craiova care a realizat mai multe proiecte imobiliare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si