Tragedie în Pitești! Bogdan, un asistent veterinar ar fi fost găsit fără suflare noaptea trecută într-un autoturism parcat chiar lângă cabinetul unde lucra, în zona Frații Golești, informează Observator.

"Polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un echipaj medical, că în urma intervenției la un caz pe raza municipiului Pitești, a fost constatat decesul unui bărbat de 30 de ani", au transmis reprezentanţii IPJ Argeş. 

Care este motivul pentru care Bogdan ar fi recurs la acest gest?

Acesta ar fi avut la picior o branulă, prin care și-ar fi administrat mai multe substanțe, printre care diazepam şi ketamină, mai scrie sursa citată mai sus. Apropiații săi îl cunoșteau pe bărbatul în vârstă de 30 de ani ca fiind o persoană depresivă, care urma de altfel și un tratament specific de câteva luni. 

Citește și: Cine este studentul la Medicină care s-a aruncat de la etajul al treilea al Spitalului Sf. Spiridon din Iași? Tânărul fusese operat

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

De asemenea, acesta ar fi avut în ultima vreme mai multe certuri cu iubita sa. Tot niște apropiați susțin că tânărul consuma adesea alcool în exces.

Oamenii legii încearcă să deslușească misterul

Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu l-au mai putut salva pe Bogdan, așadar au fost nevoiți să constate decesul. În continuare, analizele toxicologice vor stabili ce substanțe a folosit asistentul.

Trupul său va fi supus și unei autopsii medico-legale, iar cercetările continuă în acest caz.

Bogdan nu a lăsat în urma lui niciun bilet de adio și nici nu a dat ceva de bănuit înainte de cele întâmplate.  

Bogdan asistent mort Pitești

El este Bogdan.

[Sursa foto: Colaj Captură ziarulargesul.ro & iStock]

Citește și: Un tânăr de 31 de ani a fost găsit fără viață într-un apartament din Timișoara, în prima zi de Paște. Bărbatul ar fi fost consumator de substanțe interzise

Acum, cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești.

"Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit un dosar penal, conform art. 192 din Codul Penal, în care cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești", au explicat anchetatorii, potrivit sursei menționate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si