Cine este concurentul de la Exatlon care a adus cele mai multe puncte echipei sale până acum!

Concurenţii de la Exatlon se luptă pentru marele premiu pus în joc, dar până acolo este drum lung. Care este, la ora actuală, jucătorul cu cele mai multe victorii?

joi 11 octombrie 2018 , 15:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Într-un clasament neoficial privind victoriile fiecărui concurent de la Exatlon sezonul 2, în fruntea listei, acum, se află Cristina Nedelcu, faimoasa aducând 37 de puncte. Cristina Nedelcu este urmată de doi războinici, Alin Andronic cu 35 de victorii şi Iulian Pitea, cu 34 de victorii, conform unui clasament pe care îl găsiţi aici.

 

 

 

Exatlon sezonul 2. De ce e Ana Otvoş ”player of the week” la Războinici

Deşi nu se află între primii trei concurenţi cu cele mai multe victorii, Ana Otvoş a fost desemnată de mai multe ori ”player of the week” de la Războinici. Şi asta pentru că ea are cel mai bun procentaj. Adica, din 39 de meciuri jucate, 27 au fost victorii, procentul ei fiind acum de 69,23%.

Exatlon sezonul 2. Cine este jucătorul cu cele mai puţine puncte

De cealaltă parte, cu cel mai mic procentaj, dar şi cele mai puţine victorii se află tot o războinică, Diana Senteş, care a adus doar 7 puncte echipei în cele 35 de meciuri jucate până acum la Exatlon sezonul 2. 

Te-ar putea interesa si