În schimbul acestor bani, Olteanu se obliga să intervină pe lângă premierul de la acea dată, Călin Popescu Tăriceanu, pentru numirea lui Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării. Banii de la Sorin Ovidiu Vîntu ar fi ajuns printr-un intermediar la Bogdan Olteanu, fiind dați în biroul acestuia din PNL.

Casa pe care Olteanu o are în Ghermănești are o suprafață de 1.057 metri pătrați

În urmă cu aproximativ 4 zile, Bogdan Olteanu și-a declarat averea. Acesta avea o casă de locuit în Ghermăneşti, judeţul Ilfov, cu o suprafaţă de 1.057 de metri pătraţi. La capitolul autoturisme, deputatul conducea o mașină Lexus. De asemenea, Bogdan Olteanu a deținut 50% din acţiunile E-boda Buildings şi E-boda Electronics. De altfel, el împrumutase E-boda Buildings cu 155.061 lei şi E-boda Electronics cu 6.000 de lei. Între timp, acesta s-a retras din board-ul celor două companii.

Citeste si: Decizie: Bogdan Olteanu a fost condamnat definitiv la închisoare. Câți ani va executa acesta

Citeste si: Fostul preot, Cristian Pomohaci, a fost condamnat definitiv la închisoare

Olteanu avea un credit imobiliar de 474.812,01 lei şi un credit cu garanţie imobiliară de 495.161,76 lei

Mai mult de atât, la un moment dat, Olteanu avea un credit imobiliar de 474.812,01

lei şi un credit cu garanţie imobiliară de 495.161,76 lei, ambele contractate la Banca Transilvania în anul 2015. Au fost scadente însă în 2019. Olteanu a mai încasat venituri în calitate de arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional Bucureşti şi Paris, în sumă de 173.220 lei. În altă ordine de idei, banii pe care i-a câștigat în calitate de viceguvernator al BNR nu au fost socotiți.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Olteanu își vânduse acțiunile de la Unicredit S.A, acțiuni pentru care a încasat 12.625,07 lei. Fostul viceguvernator al BNR avea două conturi deschise, unul în euro, al doilea în lei, dar sumele nu erau uriașe. 40 de euro au fost raportați de Olteanu și aproape 150 de milioane vechi.

Bogdan Olteanu a absolvit un liceu cu profil de matematică-fizică și a devenit student la Facultatea de Automatică din cadrul Universității Politehnica din București, însă facultatea încă nu a terminat-o.

Sursa: Fanatik.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si