Ciprian Silaşi a rupt tăcerea! De ce nu a concurat prietenul sau, Iulian Pîtea, in locul lui, în duelul cu Doru Meseşan?

Fanii Exatlon, în special ai războincului Ciprian Silaşi, s-au întrebat de ce Iulian Pîtea, prieten bun cu Ciprian în timpul competiţiei, nu s-a oferit să joace împotriva lui Doru Meseşan, pentru ca eliminarea lui să fie sigură.

Webeditor: M.C.B. joi 08 noiembrie 2018 , 08:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Ciprian Siliaşi a părăsit competiţia Exatlon după ce a pierdut duelul cu Doru Meseşan. Atât el, cât şi coechipierii lui, au plâns la eliminare, acesta fiind unul din cele mai emoţionante momente de până acum din Republica Dominicană. 
 
Deşi era un concurent controversat, el a ajutat mult echipa şi întreţine atmosfera prin cântecele lui.
Chiar şi Ionuţ Jaguarul, antrenorul Războinicilor, a plâns în momentul în care artistul şi-a luat la revedere de la cei alături de care şi-a petrecut ultimele două luni. 
 
Mulţi fani ai echipei albastre s-au întrebat de ce nu a intrat Iulian la duel pentru a-l elimina pe Doru, Pîtea fiind unul dintre cei mai puternici din echipă.
 
„Este clar că există o ierarhie. Este clar că te afli sub el ca valoare. Nu consideri că prietenia voastră putea să fie mai presus?”, l-a întrebat Vladimir Drăghia pe Ciprian despre relaţia lui cu Iulian.
 
„Nu am vazut ca şi cum nu ar vrea să mă protejeze.
Era rândul meu. A fost momentul meu să intru la duel.(...) Eu am şi 35 de ani, nu mai merg articulaţiile ca la copilul ăla, el are 21 de ani”,
a spus Ciprin Silaşi fără să pară supărat pe vreunul dintre coechipierii lui. 
 
Autor: Maria Burghelea 

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si