Ciprian Siliaşi a părăsit competiţia Exatlon după ce a pierdut duelul cu Doru Meseşan. Atât el, cât şi coechipierii lui, au plâns la eliminare, acesta fiind unul din cele mai emoţionante momente de până acum din Republica Dominicană. 
 
Deşi era un concurent controversat, el a ajutat mult echipa şi întreţine atmosfera prin cântecele lui. Chiar şi Ionuţ Jaguarul, antrenorul Războinicilor, a plâns în momentul în care artistul şi-a luat la revedere de la cei alături de care şi-a petrecut ultimele două luni. 
 
Mulţi fani ai echipei albastre s-au întrebat de ce nu a intrat Iulian la duel pentru a-l elimina pe Doru, Pîtea fiind unul dintre cei mai puternici din echipă.
 
„Este clar că există o ierarhie. Este clar că te afli sub el ca valoare. Nu consideri că prietenia voastră putea să fie mai presus?”, l-a întrebat Vladimir Drăghia pe Ciprian despre relaţia lui cu Iulian.
 
„Nu am vazut ca şi cum nu ar vrea să mă protejeze. Era rândul meu. A fost momentul meu să intru la duel.(...) Eu am şi 35 de ani, nu mai merg articulaţiile ca la copilul ăla, el are 21 de ani”, a spus Ciprin Silaşi fără să pară supărat pe vreunul dintre coechipierii lui. 
 
Autor: Maria Burghelea 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si